Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pewnie powiedzą że się nie da...Orientował się ktoś czy jest szansa na dołożenie manetek w serwisie bez utraty gwarancji ? Ile to może kosztować ?
Czekam na moje łopaty. Kierownicę z przyciskiem do ACC+ już mam. Może w długi weekend wymienię kierownicę i moduł kierunkowskazów z łopatami. Jak się uda to po 6 maja ASO i aktywacja wszystkiego w WiTech.
Niestety ja mam SGW... A dostęp do Witecha za flaszkę![]()
jesli macie troche cierpliwosci, to za jakis czas bede oferowal konkurencyjne cenowo rozwiazanie obejscia dla aut z SGW tak zeby sobie samemu grzebac
Dzieki za foto.No ja właśnie dziś zamontowałem kierownicę do ACC+ oraz łopaty. Obudowy dociąłem na oko, szału nie ma. Tak czy siak zamówię nową obudową bo ta jeszcze trochę szoruje mi o kierownicę, a już dziś mam w nosie to grzebania. Brakuje mi teraz tylko programowanie.
Pokaż załącznik 257804
Tak, jaŁopatki też ja. Dziś wszystko zamontowałem.
Odłączyłem akumulator, trudność uważam że 2-3. Trzeba mieć tylko narzędzia. Do zdjęcia kierownicy potrzebny jest klucz nasadowy 24, ja nie miałem i musiałem improwizować. Poza tym potrzebne będzie mały torx prawie do dokręcenia łopatek. Mi to wszystko z szukaniem narzędzi i odkręceniem łopat od starych kierunków i montażem do moich zajęło 2h. Bez pośpiechu.
Mam wątpliwości, czy do montażu łopatek konieczna jest wymiana całego przełącznika zespolonego ( łącznie z modułem ...194).Asystent pasa już miałem, grzanie kierownicy też. Wszystko nadal działa. Łopatki aktywuje jutro.
Moduł z obsługą tych funkcji - 156125194
Nr osłony dolnej - 156110210