marekkoczta
Aktywny
Miałem nadzieję, że obudowy nie różnią się niczym, skoro konstrukcja kokpitu jest taka sama. Pechowo, nigdzie nie ma wersji do Stelvio z łopatkami.
wszystko to samo tylko kolor inny w usa i w europie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Miałem nadzieję, że obudowy nie różnią się niczym, skoro konstrukcja kokpitu jest taka sama. Pechowo, nigdzie nie ma wersji do Stelvio z łopatkami.
Świat jest malutkiA i cenę miałeś atrakcyjną.
wszystko to samo tylko kolor inny w usa i w europie.
Nie sa takie same gabarytowo choc ponoć pasują. Wysle fotke na dniach jak przyjda
A możesz podzielić się informacją jaka cena? Kupowałeś tylko dolną obudowę, czy komplet góra-dół?Zamawiakem kilja dni temu, byla dostepnosc w ASO na drugi dzien.
A tak z ciekawości to po cholerę komu te łopatki wogole? Użyteczne podczas szaleństw na torze (pytam bo nie ćwiczę tego)? Jak ktoś mieszka w górach? Bo podczas "normalnej" jazdy miejsko-autostradowej to kompletnie nie widzę zastosowania, a jak potrzebne sporadycznie to wajcha na dole robi to samo w końcu.
Może czymś sie różnią ale pasują bez problemu. Tylko w usa jest styropian z blaszka chyba bezpieczeństwo kolan jak i poduszki kolanowe.
Nie masz racji, ja hamuje silnikiem wtefy mam lepsza kontrole niz gdy automat to robi. Lubie miec dobry bieg po zakrecie.na kretych tez obnizam bieg. Stosuje caly czas kazdego dniaMam wrażenie, że to głównie jara ludzi którzy wcześniej nie jeździli automatami i nie do końca potrafią je obsługiwać operując odpowiednio gazem. I mają wciąż podświadomą potrzebę żeby czymś sobie powahlować, plus wyobrażenie, że mają nad czymś kontrolę zamiast komputera.
Jak mówiłem, może na torze to jest konieczne do "mania", nie znam się.
Fajnie, że ludzie chcą mieć to masz co robić :-).
A możesz podzielić się informacją jaka cena? Kupowałeś tylko dolną obudowę, czy komplet góra-dół?
Czyli automat to nie jest coś dla Ciebie?Stosuje caly czas kazdego dnia
Mam wrażenie, że to głównie jara ludzi którzy wcześniej nie jeździli automatami i nie do końca potrafią je obsługiwać operując odpowiednio gazem. I mają wciąż podświadomą potrzebę żeby czymś sobie powahlować, plus wyobrażenie, że mają nad czymś kontrolę zamiast komputera.
Jak mówiłem, może na torze to jest konieczne do "mania", nie znam się.
Fajnie, że ludzie chcą mieć to masz co robić :-).

Tak z ciekawości zapytam: w jakim automacie działał taki trik? Bo w tych, którymi ja jeździłem, to lekkie odpuszczenie pedału gazu zwykle skutkowało wrzuceniem wyższego biegu i spadkiem obrotów, a nie zrzuceniem na niższy bieg.No i tam się okazało, że nie działa trik ze zrzuceniem na niższy bieg, przez delikatne cofnięcie pedału gazu.