Retrofit nowego radia, dolożenie Android Auto / Car Play

Vincent właśnie też mam Pixel 2 XL (Panda) i kolega Shimmy też miał i u niego po krótkiej konwersacji dowiedziałem się, że też był problem z łączeniem się z komputerem i Android Auto. Po prostu po podłączeniu do PC wyskakiwał komunikat "Nie rozpoznano urządzenia USB".
Ja z tego powodu odesłałem ostatnio telefon do serwisu. Odebrałem w poniedziałek 03.08. Wszystko było w porządku do dziś i znowu to samo. Wkurzyłem się i znowu oddałem do serwisu.

Shimmy powiedział, że niektóre Pixele 2 XL miały tego typu problem i oczywiście musiało trafić na mnie... Telefon szybki, aparat rewelacja, ale mając Julkę bez Navi, fajnie mieć AA...

D7432788-E3D8-47EE-A21B-003599B58CDE.jpgWitam, ja mam mv o55 czy tam się da ? Acp auto na gwarancji jeszcze dwa lata, w sumie radio gubi fale i jak otwieram Dzwi i zamykam to się wyłącza. Za dwa tygodnie jadę na przegląd co im zgłosić żeby wymienili lub zaaktualizowali....

Nie chce sie czytać tylko na gotowe ..........................[/

Wątek jest już stary mogło się zmienić dużo, chociażby to ze już można to radio zaktualizować co wcześniej było niemożliwe dlatego zapytałem ponownie ..... wybacz

Jest dużo powiedziane ale ogólnie ....

Może ktoś się podzieli jak zakładał do swojej wersji tak jak jest to opisane z manetkami biegów przez użytkownika Moosiak-sztos

Za manetki szacun rozwiało moje wątpliwości i myśle ze nie tylko

Ostatnia edycja:
Dzięki za konkretna informacje.
Mam gwarancje jeszcze dwa lata - może uda mi się je popsuć ....:-)))

na wymiane gwarancyjna dzisiaj czesto daja radia używane po updatach/testach 1 generacji, chyba dlatego ze na stanach maja pelno po wymianach gwarancyjnych dobrych ale wtedy jeszcze z niedopracowanym firmwarem

Ale próbuj. Ja dostałem najnowszą wersję z najnowszym firmwarem. I teraz, dzięki kolegom z forum mam AA.

Odkopie troche temat. Mam Giulie z 2017 roku, ale z radiem z 2021 - taka data produkcji widnieje z tylu. Mam soft 090, wiec to byu sie zgadzało.
Po przeczytaniu wątku wywnioskowałem.
1. Potrzebny jest hub na 2USB - ma ktos numery seryjne czy to totalnie nie ma znaczenia, ważne zeby był 2x USB?
2. Potem robie MESa proxy - zmiane bitów - to jest jasne
3. Witech2 - czy jest tutaj jakaś alternatywa czy trzeba pojechać do ASO i liczyć na ich dobre chęci? Moze ktoś z dolnoślaskiego posiada ten program?

Mam lekka zagwostkę czy probować aktywować originał (chyba bym tak wolał) czy kupić jakiś customowy AA/ACP z aliexpress. Co byście zrobili na moim miejscu ?

Aktywuj oryginał, masz prawie wszystko gotowe.
Masz kilka osób w okolicy które świadczą usługi, np. Kamil z ShopEfi, Leszek (autor tematu).

Postostaje mi sie rozejrzeć za tym hubem usb x2 - czy ma znaczenie numer seryjny czy to obojetne?

Postostaje mi sie rozejrzeć za tym hubem usb x2 - czy ma znaczenie numer seryjny czy to obojetne?

Z tego co pamiętam, to ważny jest nr seryjny. Był tu wspominamy w tym wątku.
Ja mam aktywowany w 2017, wszystko działa bardzo dobrze.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót