[Giulia] Zmiana na wyświetlacz 8.8"

[MENTION=83819]araneus[/MENTION] kto by się tym przejmował, u siebie mam: zmieniony ekran, obniżone zawieszenie, kierownicę z Quadrifoglio alcantara/carbon/czerwony przycisk, dołożone ACC, głośniejszy wydech z klapami i radiem (pilot), wymienione nakładki progowe na takie z Q/Ti carbon, założony bypass SGW, dołożony dezaktywator S&S, tryb Race, inne zmiany w proxi (odjeżdżanie fotela, odpalanie zdalne). niektórzy ponad tego typu zestaw mają więcej elementów, łącznie z bardzo widocznymi typu siedzenia z Q, czarna podsufitka, licznik z dużym wyświetlaczem a i też przyjeżdżają z ECU po chiptunningu. nie słyszałem o żadnych problemach ze strony ASO

Mam wyświetlacz do Giuli 8,8 w idealnym stanie oraz łopatki z przełącznikiem do stelvio jak ktoś szuka.

Łopatki do Stelvio różnią się od tych do Giulii?

Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka

Jak toś szuka wyświetlacza 8,8 do Stelvio to mam do sprzedania .

Czerwony przycisk na kierze mozna wymienić w ASO? a ile to kosztuje, plus minus? Ciekawa opcja. Mi się strasznie podoba ten przycisk, jak kupię Julię od razu bym wymieniał....

sam przycisk ok 200zł, wymiana coś tam dojdzie, w ASO? eee raczej nie. warto robic z ACC jak ktoś nie ma albo w ogóle wymieniać całą kierę na taką z Q alkantara/czerwona nić/ carbon(ja tak zrobiłem)

Czerwony przycisk na kierze mozna wymienić w ASO? a ile to kosztuje, plus minus? Ciekawa opcja. Mi się strasznie podoba ten przycisk, jak kupię Julię od razu bym wymieniał....

Zależy od ASO.

Mi u Zasady krzyknęli 201zł brutto za przycisk i 275zł netto za montaż. Podziękowałem za montaż. Cena przycisku i tak podobna jak w sklepie Alfisti.

Założyć można samemu albo szukać gdzie indziej, nie jest to fizyka kwantowa.

Jeśli dobrze kojarzę to [MENTION=81445]Kurynio[/MENTION] zakładał w ASO i jemu zrobili lepszą cenę, ale nie pamiętam ile dokładnie ;)

Ja kupiłem na Ali za $9 chyba, wymieniłem sam w godzinę :D

Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka

Dobrze pamiętasz :).
Zakładałem w ASO, razem z montażem wyniosło mnie coś koło 200 zł. Niestety ten znajomy doradca, dzięki któremu tyle mnie wyniosło już nie pracuje w Alfie.

Ja kupiłem na Ali za $9 chyba, wymieniłem sam w godzinę :D

Kupiłeś przycisk czy tylko kolorową nakładkę? Pierwszego z Ali jeszcze nie widziałem, a wszystkiego nakładki nie robią takiej roboty jak ori przycisk...

Kupiłeś przycisk czy tylko kolorową nakładkę? Pierwszego z Ali jeszcze nie widziałem, a wszystkiego nakładki nie robią takiej roboty jak ori przycisk...
Są 2 rodzaje "nakładek"
A. Nakładka, która naklejasz na Ori przycisk
B. Nakładka, która montujesz w miejsce oryginalnej zaślepki przycisku.
Ja mam wersję B. Wygląda jak Ori.

132.jpg

Siara by była, jakby nakładka odpadła, kiedy będę ruszał spod domu z jakąś długonogą pięknością na prawym fotelu.....:))))

Witam odgrzeję trochę temam wymiany wyświetlacza z 8.8 na ten z co jest w samochodach z 2020r ? Ktoś coś próbował ?

i nowe radio z obsługą... używek obecnych nikt nie potrafi narazie odkodować (albo nie próbował)

Amortyzatory
Powrót