Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Napisałeś ze sensu nie ma 6.5 na 8 cali to po co wymieniasz w liczniku. Mam taki wyświetlacz jak cos.
https://allegro.pl/oferta/nawigacja-monitor-alfa-stelvio-8-8-cala-9585556006
Jakby ktoś szukał tanio - tanio bo uwalone prawie wszystkie mocowania.
Nie wymienisz samego wyświetlacza w liczniku. Inna obudowa licznika , nie pasuje płytka scalona pod nowy większy wyświetlacz. Szukaj całego licznika.Szukam licznika teraz z 7" wyświetlaczem, mój mały jakoś nie wygląda najlepiej. Zamówiłem dziś od Lio sprzęt do Carplay. Raz się żyje. I do wymiany licznika na bank trzeba w Stelvio zdjąć kierownicę i manetki. Inaczej bez szans na wymianę.
z zatrzaskami dziwna sprawa, w Giulii są metalowe, wyjmowałem w ok 10 autach, zero problemu, w stelvio wyjmowałem w 2, tam są plastikowe, siedziały jak diabli - to było szarpanie, specjalne narzędzie, podważanie - napociłem się mocno zanim puścił.
Czerwona ? Co miała bity przód ?[emoji16]Chłopaki - nie ma ktoś 8,8" do Giuli 2019 na sprzedaż?kupiłem dzisiaj Quadrifoglio, produkcja 2019, salon Polska, auto prawie nowe (5 miechów), nie bite, nie kombinowane i kurczaki ekran mały - a wydawało mi się, że duży to standard i według vinu auto ma android auto (jeszcze nie miałem czasu sprawdzić, bo ledwo do domu wróciłem) :/ żeby nie było widziałem, że mały jak kupowałem, ale mimo wszystko zdziwiony jestem że była w ogóle taka możliwość? trochę słabo to wygląda...
Czerwona ? Co miała bity przód ?[emoji16]