Cześc, może folia na ekran coś jak do smartfona zabezpieczy przed pękaniem?
Cześc, może folia na ekran coś jak do smartfona zabezpieczy przed pękaniem?
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Hej, mam na zbyciu ekran 6.5". Jak to bywa posiada mikropęknięcia , ale jest sprawny. Pisać na priv. Wyślę fotki.
Niesprzedawalne chyba ze ktos swoj np rozwali.poza tym srednio w temacie, jeszcze zebys oferowal 8.8 to by pasowalo
Wiem, że może być ciężko sprzedać, ale tak jak mówisz może ktoś ma kompletnie uszkodzony to nawet taki jak mój może być ratunkiem.
Szukam wyświetlacza 8'8"... Ktoś coś?
Rozumiem że przedlift?
Mam zdemontowany własnoręcznie w zeszłym roku z Q prod wiosna 2018 EU z auta fana/pedanta przy retroficie radia MY20/touch. Bez rysek, praktycznie jak nówka. Pęknięć powłoki itp też nie widziałem. Wersja błyszcząca wyświetlacz produkcja na nim 2015 (zakładam, że do Q dawali te(potem były matowe już jako zamienniki) żeby dopasować do błyszczących carbonów do pewnego momentu?). 1.3k z wysyłką
Inny (mat) mam tylko polift touch i ma wiele rysek, ale ten tylko oddam z radiem MY20 (nowe nav bez DAB) i sterownikiem klimy odpowiednim na retrofit jako zestaw (+ew. licznik MY20 też tylko z zestawem).
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
A tak btw
Robiłem ostatnio Giulie 2020 z dotykiem, i miała takie same pęknięcia jak przed lifty![]()
Także problem nie dotyka tylko pierwszych wypustów
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline