No i stało się
Giulia nie będzie już samotna. Dokupiłem jej Stelvio. Po długich rozmyślaniach zdecydowałem się na auto krajowe. 2018 rocznik, wersja Business, red, przebieg symboliczny 25000, auto jest jak nowe. Tylko że gole
W Giulii kilka retrofitow zrobiłem więc tu tez modów się nie obawiam. A trochę tego będzie.
Będę potrzebował zegarów środkowych, wyświetlacza 8,8”, łopatki, kierownica grzana, CarPlay i fotele.
Czy ktoś może posiada cos z tego na sprzedaż?
Jak jest z CP? Mam USB w schowku. Czy razu jechać do ASO na Witech? Czy ASO jest kumaty czy trzeba im tłumaczyć co się chce i jak aktywować CP.
Trochę obawiam się foteli ale mam nadzieje, ze forum i dobrzy ludzie pomogą![]()
Jak to jest ze kierownica kosztuje tyle co sam starter silnika![]()
Kupiłem ją z dwóch powodów, wykorzystałem już oba i jest mi zbędna, zapłaciłem 300zł za 250 mogę ją sprzedać bo swoje odsłużyła![]()
Skóra jest w stanie idealnym z minusem, gdyż ma dosłownie 3 skazy po 2-4mm2 kazda, dwie to typówki lekkie zagniotki od obrączki, pierścionka, + w dolnej części zadrapanie na 3mm, ogólnie w normalnym użytkowaniu niewidoczne, ale dla purysty oglądającej kierownice z 20cm - to znajdzie, ma też 3 ryski na pierścieniu w koło guzika - ale to można sobie przełożyć z swojej.
Stelvio I gen. USA
Który moduł CarPlay polecacie?
Pod uwagę biorę ENG custom i noname z tej aukcji: https://allegro.pl/oferta/alfa-romeo...ia-12888755104
Oprócz tego jest co najmniej 1 inny moduł na aliexpress (z kiepskimi ocenami) i jakiś moduł "od człowieka z grupy FB", ale nie wiem jaki, to któryś z wcześniej wymienionych?
Orientujecie się, czy są jakieś istotne różnice między nimi?
ja miałem eng custom imperium - oddałem - siał zakłócenia na radio . kupiłem od Michał Marcin z fb i jest spoko- bedzie juz 2 lata one są do siebie podobne ale są różnice w detalach obsługi. np aby stacje radiowa zmienić musisz wrócić do oe softu w tym drugim zrobisz to z poziomu kiery podobnie z głośnością.
Hej.
Giulia Veloce polift MY2021, bez pakietu Asystenta Kierowcy/Asystenta Kierowcy+
Jak najtaniej uzyskać samo tylko czytanie znaków + asystent jazdy w korku?
Tylko nie proszę polecajcie mi magika z FB, co bierze za to 2500 zł...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Do czytania znaków potrzebujesz kamerę i nawigację.
Do asystenta odpowiednią przekładnie, blisa, kamerę, radar i kierownicę z dotykiem. Obejście SGW i już tylko zmiana proxy w Mes. (choć nie widziałem wątku aby ktoś odpalił coś więcej poza ldw i czytaniem znakow, więc teoretyzujemy trochę).
W koszt może się różnić w zależności od komponentów które już masz zainstalowane. Najtaniej jeśli mesa (a nim proxy) ogarniesz sam. Dość prosta sprawa tylko musisz mieć włożony SGW bypass.