Jesli masz odpowiednie radio to po taniosci, jak nie to moge Ci sprzedac radio z aa/acp z lub bez dab czy navi, mam 7 szt różnych
Jesli masz odpowiednie radio to po taniosci, jak nie to moge Ci sprzedac radio z aa/acp z lub bez dab czy navi, mam 7 szt różnych
wejdż w menu ustawienia/system/wersja oprogramowania/aktualna wersja - jesli MV002... to nie dograsz, jeśli >=MV051 to do zrobienia.
radio z dab i nav 3D najnowsze mapy wgrane i aa/acp to 3.5k w tym albo info jak masz to wprogramować, albo osobno mogę założyć/wprogramować.
chyba że nei zalezy Ci na nav, to mam radio za 2.7k które ma dab/aa/acp (radio z mojego auta, teraz mam poliftowe)
Podmiana tylko.mam.jesli nie masz nav czy dab a chcesz to kwestia dołożenia anteny.potem zaprogramowac i po sprawie. Moge to zrobic w Bielsku lub wyslac i jesli masz komp z MESem to sobie sam wprogramujesz (pomoge zdalnie-kilku tak obsluzylem juz na odleglosc)
Epsonix - jestem zainteresowany wymianą, wyślij mi proszę nr tel na priv
Dzień dobry,
Podłączam się pod ten bardzo długi wątek, bo na Allegro widziałem, że sprzedają radary do ACC z możliwościa już kodowania VIN, czy ktoś może orientuje się, czy to wtedy działa jak pluga and play. Sprawdzałem, mam kamerka, radaru brak, manetkę mogę dokupić. Nie mam żadnego kompa do programowania, więc sam tego nie zrobię. Ewentualnie jeżeli znacie jakąś osobę od elektroniki z Trojmaista bądź okolicy do 50km to byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Wojtek
To zobacz jeszcze czy masz luźną wtyczkę z przodu w miejscu radaru.
P&P bez programowania nie zadziała.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Sprawdzę, wg. VINu nie mam tam żadnej wiązki, ale po pracy wejdę pod auto i może coś będzie wisieć.