[Giulia/Stelvio] ACC, manetki Apple Car Play, Race Mode, kamera cofania Retrofit etc.

Carplay

Witam,

dopiszcie mnie proszę do listy osób na spotkanie z Leo.
Ja chętnie dorzucę Carplay i kamerę cofania.

Pozdrawiam wszystkich!

Żeby tylko nikt w stelvio nie zmianial na CC bo nie zadziała [emoji16]

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Czy jest możliwe dodanie bezdotykowego otwierania auta? Miałem to we Freemoncie i przyznam, że tego w mojej Alfie brakuje.

Czy jest możliwe dodanie bezdotykowego otwierania auta? Miałem to we Freemoncie i przyznam, że tego w mojej Alfie brakuje.
Pewnie wszystko jest możliwe kwestia ceny;) napewno inna klamka bedzie.. moja ma czujnik w środku i guzik na zewnątrz.. Albo wymiana klamki (w najlepszym wypadku) albo całych drzwi..

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

zapytajcie o zdalne odpalanie auta,
i program do Q gdzie na Dynamic otwarte są wydechy ;)

w

w
Trzeba było zgrać proxi przed i po to byś wiedział [emoji6] tak to nikt ci nie powie jak zmienić. Trzeba samemu szukać. zdalne to chyba nie tylko zmiana proxi [emoji6]

w
Zdalne kluczyk dodatkowy, Lio mowil cos chyba 400-500 euro u niego.. tylko on chyba nie robi na oryginalnym kluczyku tylko zamienniku..

Zdalne kluczyk dodatkowy, Lio mowil cos chyba 400-500 euro u niego.. tylko on chyba nie robi na oryginalnym kluczyku tylko zamienniku..

I pytanie czy nie zniknie jak aso zrobi reset ustawień [emoji6]

Jak zrobisz zrzut proxi przed wizyta w aso to nie bedzie problemu:P

Lio Komuś dopisał opcje do vin?

Zastanawiam się nad modami od Leo. Najbardziej kusi Race Mode i Car Play / AA, więcej nie potrzebuję. Jakie opinie po paru tygodniach użytkowania?

Co do dostępu bezdotykowego - uważałbym, nie wiem jak taka zmiana wpłynie na ew wypłatę odszkodowania przy np. kradzieży auta?

Zastanawiam się nad modami od Leo. Najbardziej kusi Race Mode i Car Play / AA, więcej nie potrzebuję. Jakie opinie po paru tygodniach użytkowania?

Co do dostępu bezdotykowego - uważałbym, nie wiem jak taka zmiana wpłynie na ew wypłatę odszkodowania przy np. kradzieży auta?
Ty masz chyba 2016e to o carplay zapomnij, chyba że kupisz radio w ASO za 6 tyś PLN. Jak chcesz race to kup guzik i aktywujemy

Kupiłem dziś radio z allegro do Giuli za 200 PLN - są inne za 500-590 PLN. Do stelvio to samo kosztuje już 1000 i w górę. Logika jaka jest, trudno. Zamierzam dać to radio do firmy, która obiecuje odblokowanie radia. Jak to zrobią, to podmienię ze swoim i sprawdzę czy Lio mówił prawdę - że nie są potrzebne dwa porty USB, wystarczy tylko radio z nawigacją. Myślę, że całość z tydzień czasu zajmie, więc dam znać.

Kupiłem dziś radio z allegro do Giuli za 200 PLN - są inne za 500-590 PLN. Do stelvio to samo kosztuje już 1000 i w górę. Logika jaka jest, trudno. Zamierzam dać to radio do firmy, która obiecuje odblokowanie radia. Jak to zrobią, to podmienię ze swoim i sprawdzę czy Lio mówił prawdę - że nie są potrzebne dwa porty USB, wystarczy tylko radio z nawigacją. Myślę, że całość z tydzień czasu zajmie, więc dam znać.
A radio obsługuje aa/carplay?

Czekam na wieści. Wożę zakupione radio w bagażniku. Mam nadzieje, ze coś z niego jeszcze będzie ;)

AA nie powinien być zależny od radia z nawigacją bo b-tech ma AA a nie ma nawigacji, czy się mylę?

Szkoda czasu na fachowców od kodów te radio nie ma kodu. Bylo juz o tym. Kupiłes radio które nie ma carplay itp.

- - - Updated - - -

Czekam na wieści. Wożę zakupione radio w bagażniku. Mam nadzieje, ze coś z niego jeszcze będzie ;)

Pytałem sie ciebie parę miesięcy temu czy byleś przy wkładaniu radia i po włożeniu nowego a raczej starego co było co sie działo.............

Ostatnia edycja:
[MENTION=80719]marekkoczta[/MENTION] - o ile się nie mylę jesteś specjalistą od radioodbiorników samochodowych i nawigacji samochodowych. Mylę się i mam złą pamięć?

Marek, przy wkładaniu nie byłem. Dostałem tylko informację, ze system auta nie połączył się z radiem.
Przy wkładaniu z powrotem mojego poszło z automatu.
Miałem nadzieje, ze Lio coś pomoże, niestety albo nie chciał albo nie mógł.
Zastanawiam się czy nie kupić nowego w ASO ale będzie to droga zabawa bo na pewno będzie potrzebne USB z kostką (licencja?).
Choć cały czas mam nadzieje, ze znajdzie się jakiś magik, który to ogarnie...

Epsonix możesz przypomnieć jakie masz numery w swoich radiach? Starym i tym wymienionym.

Amortyzatory
Powrót