fajnie ze rozwiazales i taka pierdola, szkoda ze od razu nie napisałeś ze soft zmieniles, bo bylby inny trop. swoja drogą dziwne ze schemat pokazuje wszystkie zamki spiete pod jedne piny sterujace (przynajmniej ten schemat ktory mam po polsku, moze wer us ma cos inaczej rozwiazane z polaczeniami? osobno wlew i drzwi kierowcy).
No właśnie to samo mój Alfomechanik mówił, że schemat co innego pokazuje.
Ale ponoć właśnie to trzecie wyjście (są 3, nie 2) odpowiada za te drzwi i wlew. A jak jest u Ciebie, otwierają się osobno?
Ponoć od chyba 10.2017 występował jeden komp uniwersalny, a w mojej jest jeszcze ten nieuniwersalny, znaczy na USA (na EU był inny) i może stąd te różnice w schematach.
- - - Updated - - -
Nie, jeszcze nie
- - - Updated - - -
A Ty nie miałeś z drzwiami tego problemu po zmianie na EU?
Z którego miesiąca i roku masz auto?
temat dawno rozwiązany- szukaj jest na froum
Hej widzę że masz także stelvio . Podpowiesz mi gdzie rozwiązać ten temat włąśnie z zamkiem w Stelvio ?
z gory dziękuję
Białystok [MENTION=80719]marekkoczta[/MENTION], W-wa Michał Głuszczyk, jeśli jesteś lokalnie do B-B to czasem jeszcze biorę jakieś auto choć unikam bo czasu brak na cokolwiek
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
poszło na priv
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Witam mam problem zamkiem auto i rozliczyłem akumulator i przy otwieraniu z kluczyka urwała się linka do klamki... Co mogę zrobić?