XJ6
Nowy
- Auto
- AR Giulietta 1.4 TB Sport + LPG Tartarini EVO 01
rozumiem, tylko ze czasem z Twoich postow mozna bylo odniesc wrazenie ze piszesz o Giulii/Stelvio, wiec robila sie dezinformacja w watku. to ze masz teraz uzupelniony profil niewiele pomaga w tej kwestii, bo np ja wiekszosc postow czytam na komorce (albo mobilna wersja strony, albo subskrypcja na email), a tam nie wyswietla profilu. ja juz wiem ze XJ6=uzytkownik Giulietty, ale wielu moze nie czaic tego. zatem sugeruje troche bardziej powsciagliwie sie wypowiadac o tym jak cos dziala w Giulii/Stelvio, jesli sugerowac to wyraznie ze na przykladzie Giulietty piszesz, a jak cie cos ciekawi to oczywiscie pytaj (jednak dotychczas czesciej pisales jakby z poziomu tego wiedzacego a nie pytajacego)
zawsze to juz lepiej miec uzupelniony profil
100% zgoda, sam bym zamowil gdyby mozna bylo
cos moze byc na rzeczy a nie chcialo im sie robic pasujacych ledowych p/mgielnych (presja czasowa/cena/spodziewane male zainteresowanie/moze to co jest w ledzie/xenonie juz robi lepsza robote?)
W sumie racja. Nie będę się wypowiadał w tematach Giulia/Stelvio, żeby nie zaburzać wątków i nie mieszać ludziom w głowach.