• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

O Giulii

Jaki masz przebieg? Mam wrażenie,ze z czasem dzwięk sie poprawia,więc może porządne wygrzanie głośników cos daje. No i źródło tez bardzo ważne, duzo daje zmiana kodeka bluetooth- mój telefon był ustawiony na stratnym, po zmianie jest całkiem inaczej.
niby w moim LG G7 ma być jakies lepsze audio (HiFi quad DAC na wyjściu słuchawkowym, jakies DTS:X 3D surround), pytanie czy strona kodeka BT nadąża za tym czy tu jakis standardowy? jak to sprawdzic i ew zmienic?

- - - Updated - - -

Tyle, że koledzy mają głośniki z Pandy, czyli bazowe audio. Z tego wiele się nie wyciśnie.
nawet te z HK dalej wyglądają jak z pandy, ja mam średni zestaw audio, pewnie kiedyś wymienię głośniki i trochę wygłuszę drzwi

niby w moim LG G7 ma być jakies lepsze audio (HiFi quad DAC na wyjściu słuchawkowym, jakies DTS:X 3D surround), pytanie czy strona kodeka BT nadąża za tym czy tu jakis standardowy? jak to sprawdzic i ew zmienic?
W Androidzie w opcjach programistycznych

dzieki, mam zaznaczone 'Użyj selekcji systemowej (Domyślne), a do wyboru jeszcze: SBC, AAC, aptX, aptX HD, LDAC, włącz kodeki opcjonalne, wyłącz kodeki opcjonalne. coś sugerujesz? rozumiem że obecnie sam sobie dobiera który czy do tego muszę ustawić 'włącz kodeki opcjonalne'? albo któryś wymusić? jak sprawdzić na którym się połączył mi obecnie?

Amortyzatory
Powrót