• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulia] Wypadek Alfa Romeo Giulia Q

niegowic

Nowy
Auto
Alfa Romeo Stelvio
https://gazetakrakowska.pl/tragiczny-wypadek-w-miechowie-dwie-osoby-nie-zyja/ar/c1-14162051

Nie wiem czy widzieliście:(
340.jpg
341.jpg
342.jpg
343.jpg

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Po zniszczeniach obu aut i stratach w ludziach widać różnicę w klasie samochodów (choć tej około 100-krotnej różnicy w cenie już niekoniecznie). Szkoda życia, mimo iż u obu kierowców zabrakło wyobraźni...

...ależ straszna sprawa!!! Tak, różnica technologiczna jest ogromna...

Witam wszystkich,
w nas w okolicy do tej pory miałem szczęście 2x Giulie zobaczyć na żywo, jedną białą i drugą czerwoną, piękne auta. Mało tego u nas. Niestety ta czerwona to już sobie nie pojeździ:

Giulia.jpg

Źródło:
elka.pl/content/view/93205/78/

Właśnie miałem zapytać czy kierowca z tego wyszedł, ale nie wyszedł...
No wolno to on raczej nie jechał, najwyraźniej go troszkę poniosło :(

w nocy i zjechał na lewy pas - pewnie przysnął. RIP.

Amortyzatory
Powrót