Moja Veloce z Eibach
Próg
Przód 220mm
Tyl 275mm
Opony 225/45/18
Błotnik od dolnej krawędzi do środka piasty aby pominąć różnice w kołach
Przód 345mm
Tyl 355mm
Na niemieckim forum maja po wyminie w Veloce 355mm 370mm, 345mm 350mm, 350mm 360mm,
Moja Veloce z Eibach
Próg
Przód 220mm
Tyl 275mm
Opony 225/45/18
Błotnik od dolnej krawędzi do środka piasty aby pominąć różnice w kołach
Przód 345mm
Tyl 355mm
Na niemieckim forum maja po wyminie w Veloce 355mm 370mm, 345mm 350mm, 350mm 360mm,
chaczysz czasem? chociaż w DE pewnie wszelkie drogi masz lepsze - u mnie problem na zjazdach z dróg np do kogoś na posesję (duże przełamania), jakieśnierówne wjazdy na parkingach/placach.
widzisz, dostaliśmy coś innego niż w ofercie - obniżenie rzędu 45-50mm z przodu stąd potencjalne problemy.
- - - Updated - - -
MOże w WRO masz równiejszy teren - kiedyś pamietam była masakra na starych drogach w centrum, ale chyba przez ostatnie 10 lat mocno się poprawiło, co?zmierz proszę jak masz teraz.
Moze chodzić o jakieś elementy bardzij wystające w wersjach Q4, tylko z zewnątrz nie oblukam bo za mała szczelina pod progiem - musiałbym wjechać na jakiś kanał/podnośnik a najlepiej porównać od razu jak to w RWD wygląda.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Lepsze drogi we WRO...? Nic się nie zmieniło. Jak ruskie ostrzelali i hitler wyburzył - tak jest.
nieee, jest lepiej, pamiętam co było jak pierwszą 159 haczyłem, a z roku na rok już te najgorsze miejsca znikały.
mniejsza o to, widać w Veloce Eibach miał obniżyć przód o 2.5cm a obniżył o 4.5-5 i jest problem przynajmniej dla mnie.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
coś w tym stylu ale z przodu i wychodzi na to że zrównaliśmy się z tym co ma zwykła Super po zmianie na tego Eibacha. Tylko że w Q4 możliwe że musimy być ciut wyżej bo coś jest inaczej na dole i się przyhacza w nierównych miejscach? w poniedziałek dzwonię do Eibacha - miało być 25mm też w Veloce Q4, jest 45-50 - niezgodność z opisem dość wyraźna i teraz problem.
Haczysz pewnie śrubami od podłogi, pewnie już lebki pouruwane niektóre [emoji6]
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
[MENTION=20089]epsonix[/MENTION]- nie chce Cię martwić ale z czasem klęknie jeszcze ze 2 cm - taki jest urok sprężyn tego producenta - oby nie ale kwestia czasu jak w coś mocniej upier.. i wtedy beda jaja- moim zdaniem wrócić do serii sprzedać badziew i spokój. Auto jest do jazdy a nie do "paczania", a tym bardziej jak samochodu używasz na co dzień - nie da rady tego upilnować.