[Giulia] Wymiana sprężyn w Veloce

Ostatnia edycja:
Czy ktoś przesiadający się bezpośrednio w europejskiej Q4 na sprężyny RWD może powiedzieć czy odczuł jakaś zmianę w prowadzeniu pojazdu po zmianie na sprężyn RWD? RChodzi mi o zmianę twardości, pewnosci prowadzenia itd?

Cześć, jak rozumiem wpakowałeś do europejskiej veloce q4 280km spręzyny również z europejskiej wersji super 200km rwd? Szukam aktualnie kompletu sprężyn do swojej, ale niestety ciężko z dostępnością. Czy masz może gdzieś numery katalogowe tych sprężyn oraz foty jak to siedzi aktualnie?

Cześć, czy udało Ci się zamontować te sprężyny od RWD do Q4? Masz może zdjęcia jak to siadło? W poniedziałek będę zamawiał Oryginalne AR. Jak nie kupiłeś jeszcze to mogę polecić sklep który ma takie dostępne.

Sprezyny

Cześć, czy udało Ci się zamontować te sprężyny od RWD do Q4? Masz może zdjęcia jak to siadło? W poniedziałek będę zamawiał Oryginalne AR. Jak nie kupiłeś jeszcze to mogę polecić sklep który ma takie dostępne.

Te sprezyny pasuja do q4 usa ? Masz namiar na ten sklep?

Cześć,
Odgrzeje kotleta. Czy ma ktoś porównanie jak siedzi q4 na sprężynach ale od 2.2?

Oczy mnie już bolą od tego, że moja Giulia wygląda jak koza...
wersja Competizione, AWD i... aktywne zawieszenie
Stoi strasznie wysoko...
Czy są jakieś sprężyny do aktywnego zawieszenia dzięki którym mógłbym tą kozę obniżyć?

ja mam aktywne i wrzuciłem zwykłe od RWD. Nie znalazłem informacji o innych wersjach do aktywnego. Prowadzi się dobrze:)

Amortyzatory
Powrót