Już napisałem do eibach.de, istnieje ryzyko, że jest po prostu pomyłka w zestawieniach i będą to sprawdzać.
Już napisałem do eibach.de, istnieje ryzyko, że jest po prostu pomyłka w zestawieniach i będą to sprawdzać.
Wygląda kozacko! Można wiedzieć co to za odznaka nad napisem Veloce? Również prezentuje się bardzo fajnie
Dzięki
Nieporozumienie to mało powiedziane. Moja stara kochana 159tka w dizelku prezentowała się z prześwitem ładniej
Przejechałem nią raptem 10km i co do prowadzenia to się jeszcze nie wypowiem, ale jest jest różnica.
A co do wizualnych to przyciąga więcej głów![]()
https://www.ebay.de/itm/0057-Aufkleb...72.m2749.l2649
Wszystko spoko poza tą naklejką ;p kojarzy mi się z Ferrari...
Jak się jeździ na zglebionej? Nie ma problemu na prograch? Tył też usiadł chyba?
W mojej RWD jak jedzie ktoś oprócz mnie jeszcze, zdarza się przytrzeć o próg zwalniający nawet przy maksymalnej uważności. Samemu mi się nigdy nie zdażyło.
to które sprezyny w koncu wziales? podaj prosze numery. koszt wymiany jaki? cos po wymianie trzeba robic - np ustawienie geometrii?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
W swojej Giuli mam 111001302 (E1010013)
Tutaj jest pięknie pokazane które są do czego
Wychodzi na to, że do Q2 i Q4 podchodzą te same o ile Q2 ma tez automat. Do Q2 i manualna -01
Sprężyny wymieniałem sam. Kupiłem jedynie ściągacz do sprężyn 80€ na ebay. Sprężyny na tylnej osi udało mi się ściągnąć bez odkręcania ani jednej śruby wiec szybko poszło.
Po wszystkim oddałem lale na ustawienie geometrii i do stacji diagnostycznej na wbicie nowych sprężyn do dowodu (bo Niemcy)
Wie możne ktoś czy amortyzatory w podstawowej i Veloce są takie same?
Ostatnio edytowane przez daniel.gv280q4 ; 19-07-2019 o 21:31
czy mógłbyś się podzielić jak auto się prowadzi na nowych sprężynach? czy jest efeket bouncingu na kanapie? chciałbym obniżyć autko ale nie chciałbym stracić właściwości jezdnych.