https://www.facebook.com/vagtune.tuning/?epa=SEARCH_BOX 800zł z geometrią.
Dzięki.
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
Dodam wam update odnośnie reakcji Eibach PL na reklamację. Kazali napisać emaila/wysłać fotki, zrobiłem to 5tyg temu. Cisza od tego czasu.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
zdemontować odesłać w ramach rękojmi do sprzedawcy z tytuł niezgodności towaru z umową i po kłopocie z dziadostwem
i założyć ori, jeszcze raz geomertra, potem inne? nie tak chcę to załatwić. naprawdę jestem zadowolony z tego jak auto na tych sprężynach się zachowuje, tylko ten przód siadł 2cm bardziej niż miał. chciałbym racej żeby Eibach wymyślił/zaproponował jakieś rozwiązanie - np wypuszczą inne sprężyny na przód, wyślą na wymianę i robiąc tylko przód załatwię temat raz a dobrze.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
nic nie zrobią, a sprężyny jeszcze siądą z czasem.
jak tak będzie to kupię sprężyny przód z Veloce 2017 (przynajmniej wersje USA były niższe wtedy niż EU) i takie założe, a przody oddam Eibachowi.
czytając fora usa, mam wrażenie że eibach zmienił specyfikacje sprężyn bo obniżenie nie jest tak drastycznie
https://www.giuliaforums.com/threads...s.46250/page-6