Najpierw spróbuj go podnieść dobrą ładowarką, ten lidlo-automat to nie wiadomo co robi i dlaczego przerywa ładowanie.
Nie wierzyłbym handlarzowi baterii tak bezgranicznie.
Nie wierzyłbym handlarzowi baterii tak bezgranicznie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Niestety ale ilość elektroniki i pobór prądu na postoju robi swoje, akumulatory też już nie takie jak kiedyś. Dlatego polecam zakup boostera, może nie pomoże odwlec decyzji o wymianie akumulatora na nowy, ale na pewno zapewni bezproblemowe uruchomienie pojazdu gdy akumulator zawiedzie. Zapraszam na stronę avapow.pl a kupon rabatowy w mojej stopce.
Boosterem akumulatora nie naładujesz, to wyjście awaryjne gdy już nie będziesz mógł odpalić samochodu z powodu rozładowanego akumulatora. Poniżej mój filmik jak to działa, nie raz mnie już uratowało w 159...
Zastanawiam się nad jedną rzeczą w tym akumulatorze. Jest to varta aku pierwszy montaż od nowości mam i jest rurka w nim odpowietrzająca która wychodzi poza auto wiadomo. Mam w drugim aucie również od nowości aku varte bardzo zbliżona parametrami i ten otwór odpowietrzający jest zaślepiony.a wiadomo że kwas nie odparuje tylko woda i zbyt duże zasiarczenie powoduje że aku nie nadaje się do użycia ! Czy to jest celowe nieświadome czy jaki działanie. Zaślepione mam w niemieckim wozie a z wężykiem we włoskim ? Ktoś mi to może wytłumaczyć ?
Zastanawiam się nad jedną rzeczą w tym akumulatorze. Jest to varta aku pierwszy montaż od nowości mam i jest rurka w nim odpowietrzająca która wychodzi poza auto wiadomo. Mam w drugim aucie również od nowości aku varte bardzo zbliżona parametrami i ten otwór odpowietrzający jest zaślepiony.
Piszą że w czasie ładowania wytrąca się niebezpieczny wodór i jak aku w kabinie to zaleca she odpowietrzenie wprowadzone na zewnątrz.