• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

stelvio proxy gdzie jest moduł SGW

Cześć, mam stelvio modelowy 2018 produkcja9/2017 wygląda na to, że nie ma modułu sgw (szukałem nad kierownicą oraz po stronie pasażera oraz wiem, że ten wątek się już pojawiał) natomiast przy podłączeniu programem Appcar DiagFCA pokazuje, że jest (w programie nie da się wybrać roku produkcji auta). Pytanie czy ktoś korzystał z tego programu lub jak obejść ten problem? Z góry dziękuję za pomoc

na pewno nie masz SGW, olej co pokazuje program. akurat nie korzystałem z Appcara w Giulii, używam w Maseraku, tam za to mi nie pokazywał że jest SGW (choć już wtedy miałem bypass założony)

na pewno nie masz SGW, olej co pokazuje program. akurat nie korzystałem z Appcara w Giulii, używam w Maseraku, tam za to mi nie pokazywał że jest SGW (choć już wtedy miałem bypass założony)
Dzięki za informacje, niestety nie jestem w stanie w tym programie nic zmienić używałem 2 kostek vgate icar 2 i vlinker. Da się to jakoś obejść?

ale co próbujesz zmieniać? łączy się normalnie, wchodzisz, widzisz parametry? SGW w autach usa było dopiero od produkcji 31.1.2018

Widzę błędy ale nie jestem w stanie ich usunąć, a strefa programowania w ogóle jest niedostępna (może to wina programu, pytanie czy nie lepiej ogarnąć licencję na inny program MES?)

Nie ma modułu sgw, program przeinstalowałem na nowo i działa także chyba jest ok, dziękuję za pomoc

Amortyzatory
Powrót