Dziękuję tak też myślałem przecież nie był bym jedynym przypadkiem bez SGW po 2018 roku [emoji3]
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Dziękuję tak też myślałem przecież nie był bym jedynym przypadkiem bez SGW po 2018 roku [emoji3]
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Czy konieczne jest odpinanie aku? Bo jak by uśpił to myślę że powinno wystarczyć? Tak robiłem z kablami przy silniku i zero problemów.
Gdyby ktoś chciał, mam nowy nie montowany Bypass na zbyciu (PW).
Dojście w stelvio to masakara
Potrzebowałem jakiegoś spama napisać by móc linka wstawić i tak wyszło![]()
Witam,
To mój pierwszy post na forum.
Przeszukałem już większość tematów i nie uzyskałem w nich odpowiedzi, więc kieruje do Was pytanie.
Czy moglibyście udzielić mi porady, gdzie mogę znaleźć SWG w moim aucie?
Ściągnąłem Stelvio ze Stanów, niestety dotarło ono do nas bez kluczyków.
Zleciłem otwarcie, dorobienie oraz zakodowanie nowych kluczyków do auta serwisowi.
Wyłożył się on niestety na ostatnim etapie ze względu na brak możliwości zlokalizowania tego nieszczęsnego modułu.
Gość szukał go w okolicach kolumny kierowniczej, panelu nawiewu, a także w schowku pasażera ( Kontakowałem się z ASO w tej sprawie).
Niestety bez skutku.
Czy ktoś ma może jakieś sugestie albo dostrzega ten moduł na załączonych zdjęciach?
Stelvio rocznik modelowy 2018, data produkcji 09.2017
Nie ja to robiłem, ale uzyskałem takie screeny.
Dostajesz się przez schowek koło kierownicy, ja opuściłem sobie na dół tam taka skrzynkę bezpieczników czy moduł jakiś większy na dół delikatnie i wtedy dostęp był lepszy choć nadal było ciężko.
Wysłane ze Stelvio
Stelvio na jutubie