Ktos robił i wie gdzie jest moduł SGV do zrobienia mesem proxy.W giuli pod kierownica w stelvio nie widac.
ZNALAZLEM tragedia zeby sie dostac za kolumna kierownicy nie ma jak wyjac.
Ktos robił i wie gdzie jest moduł SGV do zrobienia mesem proxy.W giuli pod kierownica w stelvio nie widac.
ZNALAZLEM tragedia zeby sie dostac za kolumna kierownicy nie ma jak wyjac.
Ostatnio edytowane przez marekkoczta ; 29-07-2019 o 11:37
eLearn pokazuje jakby w tym miejscu gdzie w Giulii, ale znalazlem post goscia z rzeczywistego auta i jest na lewo od radia za malym schowkiem, poczytaj tu:
https://www.alfaowner.com/Forum/17450619-post35.html
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
gosc w Niemczech dal rafe wykręcić SGW jakos choc pisal o gietkich palcachsamych wtyczek nie dasz rady wypiac?wiem sa z tyłu. moze tadio wykrecic?daj znac to dopisze do przyszlych instrukcji bypassu SGW
najwazniejsze ze jakos sie udalo. radia sie nie oplacalo odkrecic knawet bez wypinania wtyczek)?
ok. na przyszlosc mysl- chyba zeby schowek na okulary wyciągnąć i przez niego sie dostac, o ile jest w aucie?
mam feedback od Cinka bo wlasnie montowal mój bypass w Stelvio. wyjal schowek na okulary i bez problemu siegnal lewa reka do wtyczek - po rozmowie z nim mam wrazenie ze jest nawet latwiej/szybciej niz w Giulii. tylko czy kazde Stelvio ma ten schowek? w Giulii trzeba miec ktorystam pakiet (chyba Convinience?)
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
dam Wam upate z własnego doświadczenia. w Stelvio wypiąć wtyczki z SGW masakra - mi zajęło ponad godzinę założenie bypassa, zdjęcie, wpięcie wtyczek i poskładanie wszystkiego kolejne 0.5h. przedramiona pociachane, ból wszystkiego od niewygodnej pozycji. chyba celowo w takim miejscu FCA zainstalowała bypass
Tu macie jak to jest w Giulii:
A tu jak w Stelvio:
Przy okazji daję znać od klientów, że bypass sprawdzony w boju również w Dodge Durango, Chrysler C200/C300 i Jeepie Renegade