Zakup Stelvio/Giulia po faceliftingu

Takie zubażanie poliftowe to normalna zagrywka makaronów od lat.
Jak kupowałem Bravo Sport po lifcie w 2010 roku, to nie miało już lakierowanych zacisków i podświetlenia klamek w środku. Do tego przedni grill zamiast ładnego chromu został polakierowany srebrzanką.
Takie ich "oszczędności".

Odnośnie podświetlanych klamek w Giulii, to żeby zobaczyć to podświetlenie, to musi być całkowicie ciemno. Tego dolnego podświetlenia to długo nie zauważałem. W sumie taki gadżet.

I skoro gadżet/wygląd to też bez sensu, że w Stelvio jak się otworzy przednie drzwi to tylko ich podswietlenie się włącza a tylnych już nie.
Mówię o klamkach a nie o podłożu.

Raz, że fajnie to wyglądało. Dwa to było mi bardzo pomocne na parkingu zamkniętym wspólnym, gdzie przy wjeździe na parking zapalały się światła oświetleniowe całego parkingu, ale za nim wyszedłem z samochodu to gasły i było bardzo ciemno. Pomagało to, żeby nie porysować samochodu suwakiem czy paskiem.
Efekt ogólnie robiło bardzo fajny.
Niestety głupia zagrywka z ich strony...

Autko fajne, ale za to jestem na nich bardzo zły...
Polecam szyberdach, MEGA FAJNA SPRAWA :)

Hej,

nie wiem czy dobrze robię tworząc nowy temat, ale nie wiedziałem gdziem mogę go umieścić. Miałbym na sprzedaż Alfe Romeo Stelvio - wersja limitowana Competizione z 2023r. Przebieg 90 tyś. Km.

Za bardzo nie wiem ile na ile mógłbym to auto wycenić, ponieważ nigdzie tych Competizione nie m:confused::confused:

Samochód jest na gwarancji do 2028 roku.
Kolor Rosso Red.

Dodatkowo jestw tej wersji aktywne zawieszenie, a dodatkowo szklany dach. Samochód jest jest żadnych stłuczek, salon Polska.

Mógłby ktoś pomóc w wycenie takiego samochodu? Jakie to mogą być przedziały za ile mógłbym go sprzedać?

Dzięki !

NIe podpowiem o cenie, bo nie śledzę, ale na pewno przy takich autach dla wielu potencjalnych kupujących ważne jest info czy sprzedaż prywatna czy na FV23. Do tego jakaś fotka wnętrza - kolorystyka i ciut z historii - np jak zmieniany był olej, jak jeździło, czy jakieś ceramiki itp. Jakieś opcje ponad katalog? A najlepiej wrzucić spec auta cały - może masz np z oferty dealera jakiś PDF - mało kto ot tak z głowy kuma konfigi danych trimów na dany rok

Amortyzatory
Powrót