Skąd bierzecie te zdjęcia?
OK znalazłem, google images search działa, tylko 2 są:
https://www.automoto.it/news/nuova-a...i-interni.html
Skąd bierzecie te zdjęcia?
OK znalazłem, google images search działa, tylko 2 są:
https://www.automoto.it/news/nuova-a...i-interni.html
Ostatnio edytowane przez jml ; 11-09-2019 o 15:27
Kierownica wydaje się grubsza, nie ma tych dokładek na dole i są fragmenty z peforowanej skóry. Jest jeszcze wstawka pomiędzy dolnymi ramionami, choć dziwnie to wygląda. W sumie jak ktoś chciałby update to lepiej dać sobie do obszycia obecną na wzór. Grzanie kiery może wtedy by tak nie naparzało po łapach - teraz jest ciut za intensywne (ew brak mu regulacji, BTW, kolejny pomysł - może bym zrobił moduł obniżający grzanie kierownicy, jakiś regulowany naciśnięciami przycisku grzania?)
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Na pierwszy rzut oka widać, ze gałka zmiany biegów została poprawiona.
Nie wiem co myśleć o nowej kierownicy, mnie akurat cienki wieniec i wstawki z tworzywa w dolnej części się podobały, ta nowa ma bardziej solidny ale tez ociężały widok. Mnie najbardziej interesuje, jak zmieni się konfigurator, ponieważ w podstawowych wersjach wielu dodatków nie można zamowic, inne wymagają dodatkowych opcji, które pompują cenę.
Ostatnio edytowane przez Farfocel ; 11-09-2019 o 17:23
Podczas ruszania używasz również jedynie łopatki +, przy zatrzymaniu wystarczy wcisnąć przycisk uruchamiania i masz wyłączony silnik, parking i dodatkowo hamulec ręczny (o ile ustawiony w konfiguracji). Parking również możliwy poprzez naciśnięcie dwóch łopatek + i - jednocześnie - to wszystko jest w instrukcji o ile pamiętam.
Jednocześnie + i - przełącza skrzynie w neutralny. Reszta była mi znana, dzięki raz jeszcze.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Prawdopodobnie w Stelvio nie będzie wersji Executive, co trochę mnie martwi bo uwzględniając kilka dodatków które mnie interesowały w przyzwoitej cenie można było prawie że zamknąć konfigurator. Chcąc mieć to samo wyposażenie z dodatkami dobranymi w wersji Super wychodziło mi dokładnie 10 tys drożej.
w 2018 na początku roku, super z dodatkami a executive kosztowały co do złotówki tyle samo, nawet czasem lepiej było brać super bo np gdy brało się inne felgi 19 niż te z executive bądź 20 , to wychodziło taniej o kilka tysięcy. może kapnęli się w FCA że coś jest nie halo z cenami? pytanie tylko czy wszystkich dodatków z executive ktoś chce, wtedy może jednak super? trzeba liczyć a też pytać o rabaty na jedną i drugą wersję.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.