Teddy Bear
Aktywny
- Auto
- Alfa 159 2.0 170 KM
Januszu-znafco .
Nie potrafisz odpisac bez obelg ad personam? Pytam ponownie: nie potrafisz?
musisz wylać jad?
wy wszyscy pisowcy tak macie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Januszu-znafco .
dokłądnie miałem to pisać mocno było jeżdzone...
Nas zaskakuje bezczelność gościa, który wystawia zarżnięte i skatowane auto za półtórej stówy.
a czy ja pisze ze ty sprzedajesz ja napisałem ze auto mocno dostawało w dupe ze te zespoły klęknęły przy tym przebiegu tyle bo faktycznie cześć może być losowa ale raczej było mocno eksploatowane
dla ciebie plus ze piszesz to co jest albo bylo do zrobienia
Przecież kolega wyjaśnił. Odczuwalnych objawów uszkodzenia wału brak.Pozostaje pytanie czemu wał padł ale to już problem nabywcy.
I co to za tekst: janusze znaffcy? To ty nie widzisz, przy takiej ilości usterek, w tym wał do wymiany a przebieg niewielki, że to jest auto skatowane?
Może dlatego, że łączniki wału według katalogu są dostępne jedynie z całym wałem i serwis widząc uszkodzony łącznik zakwalifikował do wymiany cały wał (temat poruszany już na forum).No to pięknie wyjaśnione i temat wyczerpany
Pozostaje pytanie czemu wał padł ale to już problem nabywcy.
Może dlatego, że łączniki wału według katalogu są dostępne jedynie z całym wałem i serwis widząc uszkodzony łącznik zakwalifikował do wymiany cały wał (temat poruszany już na forum).
Ale najlepiej czytać z fusów, wróżyć z kart i snuć teorie.
W roli jasności - auto jest genialne i brakuje mi go do dzisiaj. Obecnie jestem na etapie zakupu następnego egzemplarza.
Koledze to się fora nie pomyliły?Ponownie zapytam wyborce PIS
Koledze to się fora nie pomyliły?
Jest tu moderator? Może warto pozwolić misiowi odpocząć od pisania?
I o to chodzi.
I o to chodzi.
daj spokój...
zarżnie kolejne auto.
szkoda alficzki![]()