Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Na tarcze i klocki masz gwarancję 20 tys. Jeśli masz tarcze z tyłu zryte podlegają wymianie gwarancyjnej. Temat przerabiany nie raz na forum. Jeśli nie chcą wymieniać dzwoń na info lub zmień ASO.Cześć, mam to samo w swojej rocznej Giulii. Dzisiaj byłem w ASO żeby umówić się na przegląd po roku to dostałem od razu info, że tarcze to część eksploatacyjna i nie podlega gwarancji ale mają się przyjrzeć i ocenić. Jakich argumentów używaliście żeby Wam to na gwarancji zrobili? Skąd macie info że do 20k km maja obowiązek wymienić. Mam teraz 10 k km nalotu.
Pokaz czy jest rant na tarczy bo ja tutaj nic nie widzę.Okej, dzięki za info tak będę robił. Umówiony jestem na za tydzień także dam znać czy wymienili na gwarancji. ASO w Lublinie jak coś.
Ja miałem to samo. Pojechałem do serwisu i wspólnie z kierownikiem obejrzeliśmy 2 Giulia i stelvio stojące w serwisie/salonie. Wszystkie miały tak samo zużyte tarcze. Zastosowane fabrycznie materiały są chyba kiepskiej jakości.
Shopefi.pl U [MENTION=6679]Teddy84[/MENTION]Podpowiedz gdzie kupowałes
Widzę podobny styl jazdy, moje pierwsze przednie klocki wymieniałem też na 27.5kkmtez uzywam EBC Yellow (poki co tylko przod bo ori skonczylo sie przy 27,5k) z oryginalnymi tarczami 305 mm od okolo 3 m-cy i sobie chwale, lepszy pierwszy "bite" i po kilku hamowaniach mocniejszych hamowaniach zdecydowanie lepiej, ori wyraznie tracily w pod tym wzgledem. Popiskiwanie sie zdarza ale rzadko, tylko przy malym nacisku przy srednich predkosciach i tez nie zawsze.
Proszę.
Czego się doszukuje ??
Jak producent dal guw.. zamiast klocków![]()
![]()
![]()
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Sprzedam Ci redstuffCzy ktoś zakładał przy innym kolorze zacisków niż żółte? Mam u siebie czerwone, obawiam się że żółty klocek będzie gdzies przebijał przez zaciski
Sprzedam Ci redstuff
Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka