Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Orientuje się ktoś, czy te osłony pasują do wszystkich wersji (w moim przypadku business) ? Pytam się bo oczywiście w ASO nie wiedzą a jak kupię to nie ma zwrotów![]()
A może to Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Po pierwsze nie wiem jaką dokładnie ma wersję a po drugie nie pytałbym się gdybym miał pewność, że pasuje do wersji business (w ASO powiedzieli mi że istnieje możliwość, że nie podejdzie - czytaj nie mają pojęcia)Wystarczy przeczytać pierwszy post kolegi ze zrozumieniem. On kupił tez od Q trudne słowo.
A może to Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Po pierwsze nie wiem jaką dokładnie ma wersję a po drugie nie pytałbym się gdybym miał pewność, że pasuje do wersji business (w ASO powiedzieli mi że istnieje możliwość, że nie podejdzie - czytaj nie mają pojęcia)
[MENTION=57123]moosiak[/MENTION] to czarne scudetto miales fabryczne czy cos dokupiles?