Leszek_Zal
Nowy
Jaka jest maksymalna dopuszczalna predkosc z boksem dachowym na gulia (box alfy)? Ile można grzać tak aby pudła nie zerwało?
Dzięki.
Dzięki.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jak sie zapomnialem to z thule i 2 rowerami przyspieszylem do 180. generalnie z boxem to nie da sie szybko jechac - szumi strasznie przy >120 a w benzynach spalanie przy predkosciach autostradowych wzrasta o jakues 3-4l/100km (to z rowerami, sam box pewnie 2-2.5)
mnie swego czasu przy 200+ thule wytrzymało
raczej nie ma takiej siły (no, do rozsądnych prędkości typu 220 km/h) która zerwałaby mocowanie rowerów/boxa. .
raczej nie ma takiej siły (no, do rozsądnych prędkości typu 220 km/h) która zerwałaby mocowanie rowerów/boxa. Z ciekawszych rzeczy to tanie/stare boxy mogą się otworzyć. Groźniejszy jest boczny wiatr, który mi na trasie 400km poluzował mocno i rowery i samo mocowanie bagażnika. I nawet delikatna wgniotka powstała. Mam AGURI - bardzo dobra jakościowo alternatywa do topowych marek. Mają oficjalną ofertę na Stelvio, a mi kiedyś dopasowali kit do Giulietty.
Jaka jest maksymalna dopuszczalna predkosc z boksem dachowym na gulia (box alfy)? Ile można grzać tak aby pudła nie zerwało?
Dzięki.