[Giulia] Carbon z aliexpress

• Autor wątku Autor wątku bob@
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

bob@

Nowy
Auto
giulia veloce
Przymierzam się do zakupu spoilera na klape. Opcja ori odrzucona że względu na cenę. Pozostają 3 opcje:
1) aliexpress
2) maxton design (ABS o wyglądzie carbon)
3) Alfa Romeo Passion
Najbardziej skłaniam się ku Ali, ale tu mam pewne obawy jakość, uszkodzenie podczas transportu.
Są jacyś posiadacze carbonu z Ali? Jak z jakością, przesyłka? Rzucić prosze linki gdzie kupowaliscie.
Może jakieś grupowe zakupy?

Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka

Masz jeszcze opcję ori lotki z lakierowaniem w kolorze nadwozia - ciekawa jeśli lotka miałaby być jedynym karbonowym elementem. Ktoś ma w ogóle? Jeszcze się nie spotkałem więc nie wiem jak to wygląda.

Carbon z ali widziałem na żywo i mnie nie powalił.

Ja zamawiałem obudowy lusterek, grilla i tylny spoiler. Na ten ostatni jeszcze czekam a pozostałe są naprawdę OK.

Podeślij link, gdzie kupiles

Masz jeszcze opcję ori lotki z lakierowaniem w kolorze nadwozia - ciekawa jeśli lotka miałaby być jedynym karbonowym elementem. Ktoś ma w ogóle? Jeszcze się nie spotkałem więc nie wiem jak to wygląda.

Lakierowanego nie chce, jakoś mi się nie widzi. Carbon do białego i czarnych felg będzie mega moim zdaniem

ja kupiłem na Alibabiegiuliacarb.jpg
scudetto już założone reszta jeszcze zapakowana ale po przymiarkach
Spasowanie jest naprawdę OK
ceny spoiler 115, lusterka 75, scudetto 75, przesyłka 123USd plus cło, vat łacznie 2134zł
Jakbyś chciał - mogę mój odstąpić.
giuliacarb4.jpg

- - - Updated - - -

Jakby była potrzeba grupowych zakupów też się da ogarnąć
Wysyłka na szczęście z ubezpieczeniem, bo też się bałem...

Ostatnia edycja:

Widuję czasami czarną Giulie z karbonowym spojlerem i mimo tego że jest to jedyny element z karbonu to i tak dodaje uroku.

czy abs malowany w carbon czy carbon ( o ile to jest carbon ;) ) to nikt tej roznicy nie zauwazy ;)

ja bralem spojler z ali. dotarł cały. szukaj u kogos kto ma duzo zamowien/komentarzy.

a czy ktoś ma cos podobnego może ? najbardziej ciekawi mnie ten element ktory idzie na zamkniecie schowa miesci sie pod plastikiem, bo tam malo miejsca jest...
https://pl.aliexpress.com/item/32872203895.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.23362e0e5tkzcW

Ostatnia edycja:
Najczęściej na Ali jest ABS oklejony jedną, chudą warstwą carbonu.

Ja zamawiałem osłony lusterek co prawda do BMW. ale jakość ok 2 lata służyły i wszystko ok

Lakierowanego nie chce, jakoś mi się nie widzi. Carbon do białego i czarnych felg będzie mega moim zdaniem

Aa no jak masz białą to trochę inna sprawa ;) +1

Do białego jak nie masz żadnego inne carbon u na aucie to ja bym brał czarny połysk.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Dojdą jeszcze carbonowe lusterka

Spoilerek dotarł. Prezentuje się zacnie. Gdyby ktoś chciał to mam jeden na zbyciu. Szczegóły na priv.

Załączniki

• IMG_0222.jpg
    IMG_0222.jpg
    49.1 KB · Wyświetleń: 93
  • IMG_0219.jpg
    IMG_0219.jpg
    34.8 KB · Wyświetleń: 86
No szkoda, że nie mówiłeś wcześniej. Ja właśnie kupiłem wczoraj. Wzialbym od ciebie.

Amortyzatory
Powrót