[Giulia] Carbon z aliexpress

• Autor wątku Autor wątku bob@
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Siemanko. Lotka z mtuning z carbonu. Wygląda jak chińszczyzna z AliExpress - przerabiał ktoś? Zakładał? Wygląda to jako tako?

dd.jpg

Siemanko. Lotka z mtuning z carbonu. Wygląda jak chińszczyzna z AliExpress - przerabiał ktoś? Zakładał? Wygląda to jako tako?

Pokaż załącznik 284141
Zakładałem 2 chińczyki z marki JC Sportline - dostępne na allegro, ali, Amazon albo bezpośrednio. Co do wykończenia nie mam większych zastrzeżeń. Jedynie z trzymaniem wymiaru na długość bywa różnie. Zdania na forach są podobne. Prawdopodobnie wszytko idzie i tak z jednej manufaktury. Generalnie za te pieniądze polecam.

cześć, szybkie pytanie:
czy scudetto nakłada/nakleja się na to które jest, oryginalne? czy trzeba obecne zdemontować i dać nowe?
pozdrawiam!

Cześć,

Został mi jeden V-grill w wersji carbonowej.
Zainteresowanych zakupem zapraszam na prv.
1.jpg2.jpg

Powiem wam, że carbon z AliExpress nie umywa się jakościowo do oryginału. Jest ok, ale zauważyłem to dopiero po zakupie oryginału.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

A z jakiego sklepu na aliexpress kupiłeś?

Było to z 4ry lata temu, ale wydaje mi się, że to nie ma znaczenia, każdy będzie taki sam. Jakość dla mnie była super, ale dopiero w oryginale widzę różnicę.

Koledzy, skąd najlepiej kupić lotkę w kolorze czarnym ( bez malowania ) ?

Sprzedam nakładki na lusterka carbon do Giulii i Stelvio
Cena 450zł IMG_20210205_195229.jpgIMG_20210205_195146.jpgIMG_20210205_195140.jpg

Kupiłem przez allegro i założyłem dyfuzor od JCSPORTLINES. Przyszedł szybko z kraju UE. Potwierdzam, że pasuje. Dodałem także oryginalne sportowe nakładki. Bardzo trudno założyć nakładkę hamulca. Od gazu jest cały pedał, który trzeba przepiąć.przed.jpgpo.jpg

Ostatnia edycja:
Podepnę się pod temat, mała lotka do veloce czarna błyszcząca - ktoś ma coś do polecenia?

Amortyzatory
Powrót