[Giulia] Carbon z aliexpress

Jak to zwykły dyfuzor do wersji base to dalej tak o. Chyba że jakiś carbon czy coś, to może ok. Zwróć uwagę że są dwa rodzaje, róznią się wyglądem i jedne mają dodatkowe chinskie odblaski, pasują tylko chińskie, a w drugim odblaski pasują ze zderzaka oem base.

Podbijam temat. Może macie sprawdzone źródło na lotkę i ew nakładki lusterek?

DF

nakładki lusterek ktoś, gdzieś sprzedawał, bo nie pasowały idealnie, więc niewykluczone, że lepiej iść w folię, albo jakąś hydrografikę

Właśnie coraz bardziej się skłaniam ku folii.
DF

Podbijam temat. Może macie sprawdzone źródło na lotkę i ew nakładki lusterek?

DF

jakbyś chciał to mam ala carbon lotkę. kupiłem od gościa który zamówił dwie: carbon/ połysk. Wysyłał mi zdjęcia jak siedzi u niego na klapie i wykonanie ok. Kupiłem od niego w ferworze emocji :D po czym przymierzyłem i jednak lotka carbon do reszty czerni (black edition) średnio pasuje

sprężyny da się trochę 'wzmocnić' spinając kilka zwojów trytką

Czy ktoś z was testował lotkę z tej strony?

https://www.mscarbon.pl/spoiler-lotka-tyl-carbon-alfa-romeo-giulia-p-670.html

Mam też drugie pytanie. Czy klapa po zamontowaniu lotki otwiera się bez problemu, czy trzeba wymienić sprężyny bagażnika na mocniejsze?

Ja kupowałem z aliexpres (JC SPORTLINE Official Store) za ~600 zł i siedzi idealnie.

5.jpg

Nie jestem pewny ale chyba te z mscarbon były gorzej dopasowane bo chyba brałem ich pod uwagę (cały czas mówię o długości).
Drugiego pytania nie rozumiem, może to tylko u mnie, ale odnoszę wrażenie, że nawet jakbym położył 2kg cukru to by się klapa otworzyła - nie testowałem :P

Mi tam pokazuje z odblaskami 870 + 350 wysyłka. Odblaski powinny oem podchodzić to można odpuścić.

Amortyzatory
Powrót