Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Cześć,
W mojej Giulii od momentu sprowadzenia nie działa szklany dach ani roleta, tylko jeden przycisk powoduje jakąś reakcję, wszystko widać na filmiku. Poduszki nie były wystrzelone, dach jest zamknięty i przylega równo. Czy ktoś wie gdzie może leżeć przyczyna tego problemu?
Pozdrawiam!
youtu.be/ErNYijbqU2Y
Cześć.
Mam identyczny przypadek. Przymierzam się do rozwiązania tego problemu, ale może udało Się Tobie go rozwiązać?

Witam. Odświeżam temat szyberdachu. Usilnie poszukuję tych łamiących i pękających plastików prowadnic prawej i lewej. Jakakolwiek podpowiedź, wskazówka, trop bardzo mile widziane.
Daj jakiś kontakt do sfinalizowania
Witam serdecznie,
Dopadł i mnie ten problem, jak szukac tych plastikowych pancerzy/tulejek/czy jak to sie tam zwie?
Po obu stronach są pęknięte.
Chętnie odkupie jeśli ktoś ma niepotrzebne.
Linki wchodzą równolegle bez zagięć do mechanizmów? Czy się zrobiły pałąki, jeżli tak to kup nowy pancerz linek od szyby szyberdachu.Witam serdecznie,
Dopadł i mnie ten problem, jak szukac tych plastikowych pancerzy/tulejek/czy jak to sie tam zwie?
Po obu stronach są pęknięte.
Chętnie odkupie jeśli ktoś ma niepotrzebne.
Linki wchodzą równolegle bez zagięć do mechanizmów? Czy się zrobiły pałąki, jeżli tak to kup nowy pancerz linek od szyby szyberdachu.
Podobno po którymś roku wzmocnili mechanizm.