156 2.0 TS / 147 1.9 JTD / 156 FL 1.9 JTD
159 SW TI Q-Tronic 2.4 JTDm
[MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] czy masz taki wzór jak na tych fotkach, 19'', z tym, że ciemniejsze? (nota bene górna fotka wygląda na ciemniejsze niż dolna, ale to światło). Mam Business 200 KM MY2020, czy takie wejdą? Proszę o wycenę na priv, razem z oponami letnimi (zwykłe, bez RF - czy takie wejdą?), czujnikami oraz czarnobiałymi kapselkami.
Cześć,
Tak, wszystko będzie pasować.
Napisz please maila na rj@autopon.pl, ewentualnie podaj swojego - tak mi będzie łatwiej odpisywać![]()
[MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] wazyles moze felgi ? ile waza ori a ile zamienniki ? np. 18-19"
Cześć, szukam felg na zimę, fajnie by było gdyby funkcjonowały z systemem TPMS, ale nie jest to mus. Mam Giulię w kolorze Imola Titanium, nie jest to zbyt popularny kolor i trudno o jakieś przykładowe zdjęcia z różnymi typami felg zgranych z tym kolorem nadwozia. Pytanie do Was, aktualnie na mam felgi 18", zastanawiam się czy lepiej wziąć o rozmiar lub dwa mniejsze jako zimowe, czy pozostać przy 18"? Ewentualnie zrobić podmianę i opony zimowe wrzucić na obecne felgi, a nowych używać na lato. Bardzo mi się podoba ten wzór felgi, ale z tego co się orientuję wychodzi on jako 19", a dla własnego komfortu wolałbym pozostać przy 18". Aktualnie mam te felgi "turbinowe" w ciemniejszym odcieniu.
![]()