Wszystko jest jak najbardziej ok, gorąco polecam, i felgi i opony i warsztat i obsługę![]()
Wszystko jest jak najbardziej ok, gorąco polecam, i felgi i opony i warsztat i obsługę![]()
Alfa Romeo:Giulia 2.0 '18- w budowie/159 2.0 '10 - na sprzedaż /156 2.0TS '97 -moja pierwsza -zgniła/156 2.0 JTS - trzymam na klasyka
Pozostałe: Uaz 469 2,6i(Isuzu) - w błoto / Isuzu Trooper 3,5 V6 - w błoto / Volvo XC90 2.4D - nudziarz / Honda CB750 '91/ Fiat 126p '96
Ja też polecam współpracę z Kolpakiem (moja Julia to ostatnia z przedstawionych na wzorze 11)
Felgi: są bardzo ładne, ale prawda jest taka, że na moim aucie wyglądają lepiej kiedy się ubrudzą i są bardziej szarePolecam wziąć pod uwagę to, że będą mało kontrastowe w nadkolu. Ja pewnie będę myślał nad ich odpicowaniem po sezonie i zrobieniem np. na grafit z koniczynek
Gumy: SottoZero 3, niestety nie widziały za bardzo zimy więc ciężko o rzeczową opinię.
Czujniki TPMS: cały zestaw załapał od kopa - zero problemów.
Serwis: profeska. Aż mi głupio było, że jak przyjechałem to zostałem przesunięty w kolejce do przodu![]()
Kolpak, a masz może jakieś fotki z realizacji msw82 jednolicie grafitowych/szarych ?
I opisać jak ten szary się ma do giuliowych grafitowych sportów 17 albo 18.
Znalazłem kilka zdjęć w necie i wglądają na dość jasne ale zdjęcia też prześwietlone odrobinkę...
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Heh przyjechałeś Alfą, a Alfy są szybkie...nie mogła długo czekaćDzięki!
Ps. Ostatnio zrobiłem małe zaprawki na Twoich letnich felgach z przechowalni - z daleka nie będzie tak widać, bo lakier mam dobrany pod fabryczny
- - - Updated - - -
Szczerze, to tych OZ nie zakładałem, ale podpytam jutro odpowiednik jakiego to koloru, to może będę miał foto z inną felgą, albo na przechowalni coś znajdę.
Tak sobie szukam po netach i napotkałem takie coś:
https://www.kijiji.it/annunci/pneuma...ulia/146427534
Mi się całkiem podobają, rzeźba jak niegdysiejsze GTA.La Team Vegliante Srl propone
Il prodotto con CODICE GIACENZA: SCUDERIA-82C
KIT di 4 cerchi NUOVI da 18 pollici adatti per
ALFA GIULIA (952)
DATI TECNICI:
8X18
PCD 5X110
ET 33
Finitura: NERI LUCIDI - GLOSS BLACK
Nie wiem czy wrzucamy tu wszystko alfopodobne, czy tylko te które da się kupić w Polsce. Jakby co mogę zrobić wątek bardziej marzycielski
jest też wersja anthacyt:
https://www.kijiji.it/annunci/pneuma...ulia/146422121
Ostatnio edytowane przez Trevor ; 18-02-2020 o 13:17
Kacper był u mnie na konwersję USA->EU i inne sprawy w zeszłym tygodniu (pozdrawiam), w pierwszym momencie pomyliłem te felgi ze swoimi 19" srebrnymi ori - w przeciwieństwie do wielu innych wzorów, te są jak ori. nie żebym narzekał na swoje PSW zimówki, ale gdybym dzisiaj kupował to mocno bym się zastanawiał czy nie brać właśnie tych Racing Line.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Szlag teraz sam nie wiem ktore chce... Racing Line nie sa troszke jasniejsze niz ori? Zastanawiam sie wlasnie na Racing Line 19 a WSP.
Ja tam tyż bym racingliney brał tylko nie ma 18x9 i tu mnie kuszą msw82.
A może kurcze iść w 19. Tylko mam małe tarcze, nie wiem jak to będzie wyglądać plus nie chciałem ograniczać komfortu.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka