FELGI - zestawienie modeli

Czy dla wzoru #19 nie będzie rozmiaru 19"? Podoba mi się wzór #1 ale one są za jasne jak dla mnie (chociaż na tej fotce z pierwszego postu wygladają ciemnej niż są naprawdę). Jaki kolor, według nomenklatury z pierwszego postu, mają OE 17" standard w wersji Business? (ponieważ taki kolor felg mi sie podoba i chciałbym kupic komplet RL 19" w takim kolorze)

Możesz tu wstawić foto felg OE o których piszesz?

[MENTION=83980]Mix[/MENTION], moim zdaniem możesz rozpatrzyć wzór numer 16 (WSP), one są jaśniejsze niż grafitowe koniczynki OE. Tutaj mój setup:
Dzięki, rzeczywiście zajebiście to wygląda. Ja generalnie nie lubię jasnych felg i nie chcę na takie trafić, jeśli będę zamawiał "na odległość". Mam Vulcano Nero, więc powinno grać.

[MENTION=72470]Trevor[/MENTION] Czy Twoje opony to RF?

Nie, [MENTION=72470]Trevor[/MENTION] nie ma RFT

- - - Updated - - -

Ciężko jednoznacznie stwierdzić jaki to kolor, ale tak jak pisze [MENTION=72470]Trevor[/MENTION] - nr 16 jest jaśniejszy od OE koniczyn i chyba najbardziej zbliżony do Twoich.
Tyle, że to WSP, czyli marka droższa niż RL, ale z RL takich nie ma.

"Zbroję się" przed sezonem wiosennym.
Przyszło już trochę felg RL i WSP.
Niestety ceny felg importowanych ze wschodu mocno idą w górę, a ich dostępność jest kiepska :(

Przepraszam wszystkich, którym długo tworzę ofertę, ale okres jest szczególny - mam już zapytania o koła na lato, a do tego pojawiła się zima "dziesięciolecia" i znów całe dnie zajmują mi tematy zimowe..

dost AR.jpg

Rafał, dzięki za profesjonalną obsługę. Auto odebrałem we Wrocku o 12:00, a po 15:00 założyliśmy zimowy setup jak na poniższych zdjęciach.

FRONT
52.jpg

REAR
53.jpg

BACK/ET
54.jpg

OVERALL
55.jpg

R18 Racing Line z oponami sumitomo 225/45

L.

Rafał, dzięki za profesjonalną obsługę. Auto odebrałem we Wrocku o 12:00, a po 15:00 założyliśmy zimowy setup jak na poniższych zdjęciach.

R18 Racing Line z oponami sumitomo 225/45

L.

Na ciemnym aucie, zwłaszcza z chromowanymi listwami ta felga wygląda na prawdę dobrze :)
Dziękuję!!

20210312_155655.jpg [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] dziękuję za profesjonalną transakcję, w tym dobre zabezpieczenie felg i za załącznik - miłą niespodziankę!

[MENTION=80009]Kolpak[/MENTION], masz może jakieś numery lakieru do wsp 19 koniczynek? Chciałbym sobie trocge pouzupełniać ubytki na wiosnę.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

[MENTION=80009]Kolpak[/MENTION], masz może jakieś numery lakieru do wsp 19 koniczynek? Chciałbym sobie trocge pouzupełniać ubytki na wiosnę.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Hej,
Mam do OE, a ostatnio udało mi się dobrać do WSP 20", ale do 19" niestety jeszcze nie miałem potrzeby dobierać i nie mam, a producent nie zdradzi.
Ale daj dobremu "dobieraczowi", niech poświęci godzinę i da radę :)

Testował z Was ktoś jakieś preparaty do impregnacji felg?
Tak żeby łatwiej było je utrzymać w czystości.
Są jakieś powłoki kwarcowe itp., ale nie wiem, czy jest sens się w to bawić?

jest sens- od 11 lat używam tylko takie preparaty na bazie kwarcowej teraz ceramicznej.

ultracoat metal guard, choć i normalnej powłoki do lakieru tez możesz użyć
20210307_161254.jpg

Ostatnia edycja:
Już wczoraj zamówiłem GTECHNIQ C5 Wheel Armour.
Felgi będę zabezpieczał takie jak Twoje.
Jeszcze bez opon to ładnie się nałoży.

Witajcie,

No więc zeszły weekend należał do mnie, Giulii i Kołpaka ;) Dopiero teraz znajduję czas, żeby umieścić kilka fotek.

Dzięki Rafał za profeskę w serwisie - życzę każdemu takiej obsługi.
Felgi, opony i dekielki założone. 4 x GY Eagle F1 225/40/19 + GMP Italia DRAKE Glossy Anthracite Dark
Nie mogę oderwać oka, wysoki obcas mojej Włoszki powoduje jeszcze szybsze bicie serca :o

Jestem z Poznania, ale taką udaną rajzę do Częstochowy powtórzyłbym jeszcze raz i polecę każdemu.
Szerokości Wszystkim i Wesołych Świąt!

- - - Updated - - -

Nie wiem, ale to uploadowanie zdjęć jest jakieś kalekie. Nie chce podpinać więcej zdjęć?... Ktoś ma na to sposób?

Załączniki

• IMG_20210328_131738.jpg
    IMG_20210328_131738.jpg
    91.6 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_20210327_221943.jpg
    IMG_20210327_221943.jpg
    121.2 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót