Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Vmax przy 240 km/h ? Zadaj inaczej pytanie lub poszukaj na na giuliaforum.com tam widziałem odpowiedz, z tego co kojarzęHej,
Ostatnio się zastanawiałem ile wynosi V-max giulii bez limitera przy 240kmh? Ponieważ z tego co pamiętam jest jeszcze zapas obrotów i jednego biegu![]()
Nie do końca - prędkość 240 osiąga przy jeszcze wyższych obrotach na 7 biegu ok 5,6 tyś obr/min - wersja 280 koni. 7 bieg trzyma jak jest wciśnięty pedał na max - dopiero po odpuszczeniu wrzuca na 8 o obroty spadają do ok 4100 - oczywiście leci prędkość max o ok 10 km/h.
u mnie licznikowo Giulia osiąga 248 km/h licznikowe (koła 18 cali) i stelvio 239 - koła 20 cali - oczywiście na 7 biegu
mój błąd, seria u mnie 242 km/hAle z opisu filmu wynika, że aut zostało dłubnięte na 320KM, a pytanie dotyczyło serii.
na yt jest film, v max skacze 261/260 km/ h
- - - Updated - - -
https://www.youtube.com/watch?v=2g1r2gsO5lI