• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Radary tył martwego pola - wymiana, kalibracja

Techno

Nowy
Auto
Giuletta Sprint, Giulia Veloce 2.0T Q4 LSD
Po podmianie jednego radaru / tył lewa strona/ na ten sam p/n ale jednak inny, cały czas mam komunikat o niedostępności systemu, dodatkowo świeca się trójkąty w obydwu lusterkach.

Czy ktoś z was ma doświadczenie z wymianą lub dodawaniem tej funkcji ?
Czy nr Vin jest przypisany do radaru ?
Kasowanie błędów układu nie pomaga, czy jest jakaś specjalna procedura postępowania?

Wszelkie sugestie mile widziana

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka

Po podmianie jednego radaru / tył lewa strona/ na ten sam p/n ale jednak inny, cały czas mam komunikat o niedostępności systemu, dodatkowo świeca się trójkąty w obydwu lusterkach.

Czy ktoś z was ma doświadczenie z wymianą lub dodawaniem tej funkcji ?
Czy nr Vin jest przypisany do radaru ?
Kasowanie błędów układu nie pomaga, czy jest jakaś specjalna procedura postępowania?

Wszelkie sugestie mile widziana

Bylo wałkowane tyle razy nie chce sie czytac. Radar musi byc nowy uzywka nie dziala.

Zawsze było wałkowane o przodzie bi wszyscy walą auta przodem, o tyle nie zauważyłem nigdy żadnego info.
Kojarzę że ktoś z forumowiczów dokładał ale nie możemy sobie przypomnieć kto to był ....

No właśnie w tym samym czasie to pomyślałem co [MENTION=82207]Shimmy[/MENTION]

Ostatnia edycja:
Tylko nowy, też założyłem używany i się zdziwiłem:) wyłączyłem w opcjach samochodu ten system i na razie żyje bez niego :) Nowy 1200.

Amortyzatory
Powrót