Skąd jesteś ? Mam MES, może coś więcej by się zobaczyło.
Skąd jesteś ? Mam MES, może coś więcej by się zobaczyło.
Trzeba mieć jakiś dedykowany sprzęt żeby błąd zczytac?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
najlepiej taki ktory zawiera baze bledów z opisami specyficznymi dla grupy fiata
przykladowo jeden z bledów ktory podałeś we wczesniejszych postach dla dodge'a jest opisany jako sygnal za niskiego poziomu plynu wspomagania...
W
Panowie jestem po wizycie w ASO - według ASO maglownica jest cała do wymiany , ponieważ jest przegrzany silnik odpowiedzialny za działanie maglownicy oraz listwa jest uszkodzona. Oczywiscie według ich elektryka tego się nie regeneruje tylko wymiana w całości i najlepiej tylko u nichlub kupić używaną ale nie wiadomo , czy ktoś to będzie w stanie adoptować
- - - Updated - - -
Tego nie wiem
- - - Updated - - -
Dzięki wielkie ale byłem w ASO
Ostatnio edytowane przez Karol1 ; 20-08-2020 o 17:45
Powiedz wymieniłeś maglownice jak sie skończyło.
Tak wymieniłem maglownicę i alfa śmiga.
Moja alfa jest z USA była uszkodzona przodem. Samochód został poskładany zrobiony na gotowo , ale wyskakiwały dwie czerwone kontrolki kierownicy - samochód nie miał wspomagania.
Na samym początku myślałem że to kwestia usunięcia błędów okazało się jednak że nie obejdzie się bez wymany maglownicy. Maglownica nigdzie nie była uszkodzona fizycznie nie miała żadnej ryski , wgniecenia .Uderzenie jakie alfa dostała było górą po masce. Okazało się że maglownica w mojej alfie była spalona doszło do uszkoszenia elektrycznego.
Odgrzewam kotleta bo są nieścisłości używka magiel podejdzie czy nie............... i czy jest roznica stelvio giulia ten sam silnik i naped na 4