Peesu
Nowy
Witam serdecznie. Czy jest i czy ma ktoś możliwość sprawdzenia wyposażenia Stelvio po numerze VIN? Głównie zależy mi żeby sprawdzić czy samochód ma aktywny tempomat i nagłośnienie harman. Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dzięki Herhor za link. Dowiedziałem się, że moje auto jest wyposażone w blokadę tylnego mostu (jak się domyślam chodzi o szperę) ale nie mam pojęcia jakie mam mieć z tego korzyści ani jak to działa?Witaj wczoraj pytałem o to samo i cisza ,dzisiaj znalazłem link wpisujesz VIN i masz wszystko"sprawdzanie VIN Alfa"
AQS zamyka obieg powietrza w kabinie, kiedy wykryje że przed tobą jedzie Ikarus albo StarDzięki Herhor za link. Dowiedziałem się, że moje auto jest wyposażone w blokadę tylnego mostu (jak się domyślam chodzi o szperę) ale nie mam pojęcia jakie mam mieć z tego korzyści ani jak to działa?
To jeszcze nic, najbardziej zastanawia mnie ta opcja: URZĄDZENIA DO WYKRYWANIA ZAPACHÓW (AQS) [SMELL DETECTION DEVICE (AQS)] Nie wiem czemu ma to służyć i czy nie powinienem się w niektórych momentach poczuć skrepowany? W poprzednim aucie miałem czujnik czadu - wiadomo do czego.
Tak udostępniłem to na grupie FB alfaholicy.orgWitaj wczoraj pytałem o to samo i cisza ,dzisiaj znalazłem link wpisujesz VIN i masz wszystko"sprawdzanie VIN Alfa"
Link działa. Jesteś pewien że to dobry numer vin? Ja mam 17 znaków jak dobrze liczę.. A tu jest 16Gelo,
Masz wiedzę czy link działa swojego nie mogę znaleźć: ZASPAKN0K7C51619
Jaki jest login i hasło ?
No właśnie.. dobre pytanie. Była ta prywatną dziwna strona, obecnie jest zablokowana hasłem. Dla US można wygenerować przynajmniej sticker, dodatkowo mają techauthority.com gdzie za parę $ można dostać dostęp do dokumentacji technicznej i jak zakładam również specyfikacji auta po vin. Jak się sprawą ma dla EU ? https://www.technicalinformation.fiat.com/tech-info-web/acquisto/catalog.do# wymaga bycia jednym z podmiotów z listy - oczywiście kwestia czy i jak skutecznie jest to weryfikowane. Ktoś na próbę sprawdzał te najtańsze pakiety ? Co zawiera de facto opcja Instrukcje - Tempari- Części zamienne za 7.5 euro? Czy da się sprawdzić wyposażenie po VIN, czy jest dostęp do biblioteki serwisowej itd.Czy ktoś ma pomysł jak rozkodować wyposażenie po VIN
Z góry dziękuję Igor