Witam serdecznie. Czy jest i czy ma ktoś możliwość sprawdzenia wyposażenia Stelvio po numerze VIN? Głównie zależy mi żeby sprawdzić czy samochód ma aktywny tempomat i nagłośnienie harman. Pozdrawiam
Witam serdecznie. Czy jest i czy ma ktoś możliwość sprawdzenia wyposażenia Stelvio po numerze VIN? Głównie zależy mi żeby sprawdzić czy samochód ma aktywny tempomat i nagłośnienie harman. Pozdrawiam
Witaj wczoraj pytałem o to samo i cisza ,dzisiaj znalazłem link wpisujesz VIN i masz wszystko"Sprawdzanie VIN Alfa"
Ostatnio edytowane przez Herhor ; 19-09-2020 o 09:05
Dzięki Herhor za link. Dowiedziałem się, że moje auto jest wyposażone w blokadę tylnego mostu (jak się domyślam chodzi o szperę) ale nie mam pojęcia jakie mam mieć z tego korzyści ani jak to działa?
To jeszcze nic, najbardziej zastanawia mnie ta opcja: URZĄDZENIA DO WYKRYWANIA ZAPACHÓW (AQS) [SMELL DETECTION DEVICE (AQS)] Nie wiem czemu ma to służyć i czy nie powinienem się w niektórych momentach poczuć skrepowany? W poprzednim aucie miałem czujnik czadu - wiadomo do czego.
Do administracji.
Czy ten temat nie powinien być gdzieś podpięty przynajmniej do czasu kiedy strona działa ?
Możliwość rozkodowania VIN to chyba ważna informacja ?
Gelo,
Masz wiedzę czy link działa swojego nie mogę znaleźć: ZASPAKN0K7C51619
Hmm też nie działa - chyba coś niaktywne
Działa