- Auto
- 156 2.0 Turbo/Giulietta 1.4TCT MY'16
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Jeśli twój zawor jest nie szczelny lub uchyla go zwiększony boost. Ale zapytaj swojego stroiciel on ci prawdę powie. Zapewne widział logiczy zabawa w to ma sens jezeli mam wsadzone inne turbo do mito? (TD04 ponad 250km/335NM)
Beda doloty z inoxa plus stozek największy sprint filter lub Aem jak kto będzie wolal. Malowanie w różnych kolorach farba strukturalna jak na deklach Ferrari. Aleee covid mi wszystko opoznia. Początek lutego dopiero cos odpowiem. Taka drobna zajawka na zdjęciu
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
![]()
Beda doloty z inoxa plus stozek największy sprint filter lub Aem jak kto będzie wolal. Malowanie w różnych kolorach farba strukturalna jak na deklach Ferrari. Aleee covid mi wszystko opoznia. Początek lutego dopiero cos odpowiem. Taka drobna zajawka na zdjęciu
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
![]()
A do Giulietty jest w planach?
Prócz stanu portfela![]()
Uzupełniam stan magazynowy - ktoś planuje zakup ?
Mam do Was pytanie, nie jest to może idealny wątek ale mam nadzieję, że nikt na mnie nie nakrzyczy
Wymieniłem GFB DV+ w garret'cie Multiair 1,4 170km chip 205km w moim Abart'cie Spider. Stary zaworek podczas rozbierania został mi w ręce w kawałkach. Plastiki były wtryśnięte chyba z piątego recyclingu.
Do rzeczy, GFB DV+ trzyma mocno, obroty nie spadają podczas zmiany biegów lecz skutkiem ubocznym jest brak tzw. popcornu z wydechu Monza. Strzelanie z rury podczas międzygazu jest jedną z większych frajd jeżdżenia Abarthem. Prośba o poradę => czy zmiana sprężynki na fabryczną pomoże przywrócić popcorn? Jakaś inna metoda uzyskania popcornu oprócz chip tuningu?
Ktoś, coś? Planujecie kolejny zakup grupowy? Jakie ceny do Giulietty 1.4?