Było psuć.
ten obraz faktycznie coś pokazuje i się zmienia? czy tylko są artefakty i/lub braki kolorów/jasności, czy to ttotalne badziewie coś zawieszone np jakby na chwilę ruszyła kamera obraz się zatrzymał?
takie właśnie efekty? na gwarancję niestety nie pojedziesz skoro masz kamerę dokładaną.
Może kable w przejściu do klapy padają (tymbardziej że masz dokładane)? w Giuliettach czy 159 migające tylne oświetlenie, problmey z wycieraczką, problemy z zamkiem, palące się bezpieczniki to był standard po kilku latach (u pechowców) kilkunastu normalnie - winne kable w przelocie do klapy na których kruszyła się izolacja, przerywały się, zwierały z innymi itp może dalej tego nie ogarnęli (w przypadku kozaka to jako dokładane kable to już w ogóle, może źle ułożone, słabej jakości itp)?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Dobra temat ogarnięty po wskazówkach [MENTION=79678]kozak[/MENTION]
Wykręciłem panel, wypiąłem wtyczki, popryskałem kontakt sprayem, spiąłem i zadziałało.
Także typowy problem "wtyczkowy", ale co było przyczyną to nie wiem, bo ani nie brudne, ani nie luźne..
Miałem taki, pisałem w temacie zbiorczym o usterkach.
Z tą różnicą, że u mnie zaczęło się od "System kamery jest niedostępny", na następny dzień zaczęło działać poporawnie, a gdzieś tydzień później był już taki obraz jak u Ciebie.
Po czym naprawiło się samoistnie w dniu kiedy jechałem z tym do ASO (;
W każdym bądź razie u mnie wymienili gwarancyjnie kamere + kable. Sama diagnoza nie trwała nawet godziny, wymiana około 2h, ale na części czekałem niecałe dwa tygodnie.
Z ciekawostek, to jak występował ten problem to nie działał mi automatyczny ręczny po wrzuceniu P.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Powtórka :/
Pukanie z zewn. nie pomaga..