Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Odpowiem za Giulię - nie da się.
Odpowiem za Giulię - nie da się.
[MENTION=34131]Dareek[/MENTION] - to że różne elementy można zamieniać (USA-Europa) to wiem, ale to nie jest wyznacznik dla posiadaczy Giulii kupionych w Europie. Tak więc w wersji europejskiej się nie da.
Ja mam lampy i przełacznik UE i światła mogę wyłaczyć, tak że nie jest to raczej kwestia samego przełącznika. Mój przełacznik z USA zakładaliśmy do Stelvio z salonu polskiego i nie wyłaczał świateł.
dołożenie przełącznika z EU wersji do USA w giulii powoduje takie samo działanie - czyli przekręcenie przełącznika w pozycję 0 i przytrzymanie ok 1 sek wyłącza całkiem światła łącznie z dziennymi
Pytanie. Czy komuś udało się aktywować DRL menu w EU wersiji?
Takie pytanie kupiłem przełącznik z osobnym włączeniem przeciwmgielnych z przodu ale bez zera i jak ustawiam na auto nie wyłącza mi świateł dziennych to wina przełącznika ? Czy może jakieś ustawienia w kompie ...posiadam wersję usa
Wciskasz "set" po lewej stronie po czym wybierasz Day lights i wciskasz off. PozdroCześć
Czy wie ktoś jak wyłączyć światła na postoju przy zapalonym silniku?