Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ok, być może, może ktoś by tą forumową wyszukiwarkę ogarnął by cokolwiek można było wyszukać i by nie trzeba było szykować kątówki do cięcia tulei gdy w sumie można te plastikowe dystanse paluszkiem obrócić, wcisną wy by wyskoczyły z prowadnicy i wydłubać czymkolwiek ?

Panowie. Bawiłem się kalibracją fotela, bo za daleko odjeżdżał, No i..... coś strzeliło i oczywiście kalibracji nie przeszedł. Teraz tylko delikatnie odjeżdża nie gniecie nóg z tyłu, prędzej była tragedia i w sumie oto mi chodziło. No ale.... Jestem ciekaw co się stało, co poszło nie tak ??? Znalazłem w prowadnicy suwaka fotela takie kawałki jak na zdjęciu. Ktoś wie co to jest?
![]()
O.K. Dzięki. Czy jest to do kupienia ta szyna? Można to wymienić? Czy trzeba cały fotel wymieniać?Tak kawalki szyny od spodu o ktorych porusza sie fotel.
Walczyłem z czymś innym i przy okazji zwaliłem sobie kalibrację foteli/lusterek, wcześniej działało. Nie działa, jak piszesz wyżej, pamięc przód/tył, lusterek i easy entry.Tulejki sie wyjmuje, ja podwazam zagietym szpikulcem? Przerwanie kalibracji to brak pamieci lusterek i pamieci polozenia fotela przod/tyl, dziala tylko kat oparcia i gora/dol. Wylacza to odjezdzanie fotela przy wysiadaniu