Te cuda można zobaczyć na nie jednej aukcji copart.
Amerykanie, no może poza tymi z Nowego Yorku, to raczej nie są wyznacznikiem smaku i dobrego gustu...
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
W połączeniu z czerwonym środkiem wyglądają obłędnie!![]()
[MENTION=86626]07105415[/MENTION] Te nakładki, które kupiłeś bez porozumienia z żoną to pikuś. Ja kupiłem cały samochód bez wiedzy żony, była bardzo zła.
Wiadomo, nakładki to kwestia gustu, ale mnie takie czerwone nie przekonują. Chyba w tym przypadku to Twoja żona ma rację.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Oddam - proszę bez hejtu.
Bardo ładne dopasowanie . Ja nie zamontowałem , bo mi się nie podoba. Kolor czerwony ( satyna)
Przy wysyłce "+" koszty spedycji i pakowania...
https://pl.aliexpress.com/item/40005...archweb201603_
Ja to sobie myślę żeby pójść za ciosem i jakiś sklep z czerwonymi dodatkami otworzyć, widzę że jest nas już dwóch!
- - - Updated - - -
Jak chcesz wybadać teren to mogę wysłać Ci nakładki, zobaczysz czy zauważy i jaka będzie reakcja...Myślę, że jak pogna Cię z moimi nakładkami to z kierownicą pójdzie już gładko
!
Ostatnio edytowane przez Shimmy ; 01-01-2021 o 15:14