Problemem z przednią tablicą w Giulii, oprócz kwestii estetycznych, jest zakłócanie czujników parkowania. Dwurzędowa na pewno zasłaniałaby czujnik parkowania w kratce.
ale ja nie pisalem o Giulii tylko o Lancerze
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Problemem z przednią tablicą w Giulii, oprócz kwestii estetycznych, jest zakłócanie czujników parkowania. Dwurzędowa na pewno zasłaniałaby czujnik parkowania w kratce.
[MENTION=34131]Dareek[/MENTION] gdzie dostane taka tablice ?
bez przesady, musieliby udowodnić że miało to wpływ na powstanie czy skutki zdarzeniaCiekawi mnie co w sytuacji, kiedy ktoś z małą lub niedopuszczoną do ruchu tablicą rej. będzie uczestniczył w zdarzeniu drogowym? Czy wtedy ubezpieczyciel z racji tego, ze auto w takim stanie nie powinno zostać dopuszczone do ruchu drogowego, może się wypiąć na wypłatę odszkodowania?
ale ja nie pisalem o Giulii tylko o Lancerzekolega sie pytal czy mial prawo zalozyc pomniejszona. W Giulii normalne tablice spokojnie, wiadomo przednia troche szpeci, przydalaby sie opcja homologowanej naklejki w formie tablicy jak jest w niektorych krajach, moze sie kiedys doczekamy, poki co mozna w razie czego wyjac z ramki, dogiac i przykleic odpowiednia tasma dwustronna
Ciekawi mnie co w sytuacji, kiedy ktoś z małą lub niedopuszczoną do ruchu tablicą rej. będzie uczestniczył w zdarzeniu drogowym? Czy wtedy ubezpieczyciel z racji tego, ze auto w takim stanie nie powinno zostać dopuszczone do ruchu drogowego, może się wypiąć na wypłatę odszkodowania?
no i uważasz że taka gimnastyka jest normalna? po drugie nie wolno w jakikolwiek sposób wyginać tablicy rejestracyjnej.
Albo tak jak u zachodnich sąsiadów, że ustawowo określony jest maksymalny dopuszczalny rozmiar tablicy i jeśli numer rejestracyjny jest krótszy to tablica może być węższa.
Na przykład:
O przedniej szwajcarskiej to nawet nie marzętu masz przykład 3 rozmiarów tablic- pl, włoski , szwajcarski
O przedniej szwajcarskiej to nawet nie marzę![]()
O przedniej szwajcarskiej to nawet nie marzę![]()
nie pisze o tym kto tak ma, ale czy wolno - oczywiście ze nie
https://www.youtube.com/watch?v=n__4dRyDDlk&t=1s
Motodoradca wiele wyjaśnia - zainteresowani polecam obejżeć.
Ciekawi mnie co w sytuacji, kiedy ktoś z małą lub niedopuszczoną do ruchu tablicą rej. będzie uczestniczył w zdarzeniu drogowym? Czy wtedy ubezpieczyciel z racji tego, ze auto w takim stanie nie powinno zostać dopuszczone do ruchu drogowego, może się wypiąć na wypłatę odszkodowania?
Pytałem autora na grupie FB. Mówił, że jak je robił to nie było innych możliwych do zamówienia.to tez nie jest szwajcarska tablica tylko rozmiar szwajcarski, ktory mniej szpeci przod auta, polskiej tablicy czy jakiegokolwiek innej w standardowym rozmiarze raczej nikt nie bedzie chcial sobie zalozyc, tym bardziej jezli moze sobie zalozyc mniejsza..
btw. ostatnio u Zachara byl koles z Giulietta robiona na GTA (swoja droga projekt nawet ciekawy) i mial zalozona pomniejszona wloska tablice z przodu, na dodatek z "I" zamiast "PL", to juz imo przegiecie
https://www.youtube.com/watch?v=uJcc_5o5S0A&t=1247s&ab_channel=ZacharOFF
Albo tak jak u zachodnich sąsiadów, że ustawowo określony jest maksymalny dopuszczalny rozmiar tablicy i jeśli numer rejestracyjny jest krótszy to tablica może być węższa.