wydaje mi się że to 156125770 lewa i 71 prawa z ePera, ale pewności z rysunków nie mam - ok 100zł sztuka, nie wiem czy dostępne.
w razie czego mam całe listwy boczne czarne używki - mogę Ci je sprzedać całe albo wyjąć same srebrne dekory żeby była mała paczuszka - są w stanie praktycznie idealnym.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Wysłałem prywatną wiadomość.
Temat można usunąć.
Ostatnio edytowane przez McStadt ; 06-01-2021 o 13:12
po co usuwać, zostało info o numerach i orientacyjnej ceni (wg ePera)
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Wymieniłem uszkodzoną listwę - [MENTION=20089]epsonix[/MENTION] dzięki za pomoc. Update dotyczy jednak numerów katalogowych dekorów, ponieważ numery wytłoczone na elementach są inne, niż podane wyżej. Na potwierdzenie wklejam foto. Może komuś przyda się to w przyszłości.
SX - 156115929
DX - 156115930
![]()
[MENTION=83933]McStadt[/MENTION], cieszę sie ze mogłem pomóc.
Co do numerów, podane przez Ciebie przetłoczone to mi wygląda na numer np jeszcze elementu przed posrebrzeniem (coś typu wewnętrzny numer, często spotykana sprawa na elementach samochodów - każdy ma swój numer co nie znaczy że da się go kupić czy jest w ePerze) - sprawdzałem w aktualnym ePerze i nie ma w ogóle takich numerów jak podałeś, a te co podałem ja obowiązują od samego początku produkcji Stelvio (nie było zamian/ulepszeń itp). Jeśli już to trzymałbym się tych numerów które podałem.