LSD niedługo będzie legalne według zapowiedzi licealisty, więc będzie łatwiej.
LSD niedługo będzie legalne według zapowiedzi licealisty, więc będzie łatwiej.
Ignoruj, forumowicz znany z robienia sobie jaj
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Zamontowałem do 2.2 210 q4 dyfer 552779470 od kolegi Dusza86
Wszystko pasowało mechanicznie, pozostała mi tylko ewentualna zmiana w kompie. Nie patrzyłem jeszcze co jest ustawione na aucie, ale wydaje mi się że mam oczekiwać ustawienia dziesiętnego "6" 0x6 i przy LSD warto zmienić na "24" więc hex 0x18 ?
Co ta zmiana powinna teoretycznie spowodować? Inne działanie kontroli trakcji? Myślę nad tym, żeby pojeździć chwilę bez zmiany, potestować i potem zmienić - domyślam się, że nie ma tutaj żadnego ryzyka uszkodzeń jazdy na innym ustawieniu?
Tak zmieniasz. Jeszcze byte 100. Czy to tylko kosmetyka czy faktyczna zmiana dzialania modulu abs nikt ci nie odpowie. Jest to oficjalne ustawienie i auta stockowo z lsd mają to poustawiane w proxi
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.