Problem z Audio dźwięk się włącza i wyłącza :/

Krismaster

Nowy
Auto
GIULIA VELOCE
Witam mam problem w mojej Giulii Veloce rok 2o17 otóż wczoraj jechałem do pracy słuchałem radia i wyskoczył błąd usługa audio niedostępna (ikonka głośnika z wykrzyknikiem) po pracy kiedy odpaliłem auto dźwięk zaczal działać (ikonka błędu sama zniknęła) jechałem do domu i taki uslyszalem jakby stuk w bagażnik być może było to z głośnika tylnego nie jestem pewien i znów radio się wyłączyło stało się tak dwa razy proszę o pomoc z czym to może byc związane? Auto pokazuje naładowany akumulator wszystko działa tylko nie słyszę s dźwięku ani czujników parkowania czy też odgłosu niezapiętego pasa.

Zacznij od podpięcia pod komputer.
Albo masz gdzieś poluzowane kostki lub głośnik stracił rezystancję.
Czy czasami nie masz tez zalanego wzmacniacza jeśli masz średni lud HK zestaw muzyczny ??

Komputer i diagnostyka - ja w HK od nowości maiłem uwalony wzmacniacz od subwoofera...
Raz działał a raz był niedostępny ???
Takie miałeś objawy proszę opisz dla potomnych.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Jest wątek o tym założony. Po prostu w mojej ocenie HK grało mega badziewnie, nie było niskich tonów.
Obecnie jest lepiej , ale i tak do dup... ten sprzęt. W 10 letnim Hyundaiu mam nagłośnienie Infiniti to to gra jak premium( a nim nie jest) , a w niedawno zbytym Outanderze też było duuuużo lepiej.
Po prostu HK jest przereklamowanie, nie warte żadnej złotówki dopłaty - ale to moje subiektywne zdanie.

Amortyzatory
Powrót