[Giulia] Giulia kilka pytań .

Michał 12

Nowy
Auto
Giulia Veloce MY' 2019 2.0 280KM
Witam wiem że gdzieś była ta procedura opisana ale nie mogę jej znaleźć , w końcu moja Giulia dotarła z za wielkiej wody
Ma wystrzelone poduszki , wiem że gdzieś to tutaj było opisane procedura kasowania kierunkowskazami błędu .
Ma ktoś może bo gdzieś w necie znalazłem ale chyba coś źle robię .
I jeszcze wymieniłem kleme piro naładowałem Aku .
Pierwsze włączenie zapłonu włączylo się radio , wyświetlacz między zegarami , zaczęła kręcić ale nie zapaliła więc przestałem
Włączam ponownie zapłon a tutaj włącza się tylko radio
Na wyświetlaczu pokazuje napis key on board
Wciskam start i wyświetlacz między zegarami gaśnie , zero reakcji . Czy jakoś się zablokowała czy coś ?
I w giuli są 4 skrzynki bezpieczników ?
Macie może zdjęcia ile jest w nich bezpieczników ?
Bo nie wiem czy ktoś czegoś nie powyciągał .
Pozdrawiam Michał

Chyba musisz kupić MES. Tam jak pamiętam jest chyba kasowanie wyłącznika inercyjnego.

Ściągnij instrukcję do Lancii Ypsilon z 2016 roku ze strony Lancia aftersale. Tam jest opisane jak odblokować kierunkowskazami po wystrzale poduszek. Przypuszczam, że jedno i drugie włoskie to powinno być tak samo.

Witam wiem że gdzieś była ta procedura opisana ale nie mogę jej znaleźć , w końcu moja Giulia dotarła z za wielkiej wody
Ma wystrzelone poduszki , wiem że gdzieś to tutaj było opisane procedura kasowania kierunkowskazami błędu .
https://www.giuliaforums.com/threads/enhanced-accident-response-system-ears-reset.47136/

I w giuli są 4 skrzynki bezpieczników ?
Macie może zdjęcia ile jest w nich bezpieczników ?
Bo nie wiem czy ktoś czegoś nie powyciągał
Rozpiska wszystkich skrzynek w załączeniu. W większości skrzynek za wiele nie ma dlatego można odnieść wrażenie, że ktoś coś powyciągał.
Pokaż załącznik fuse diagram.pdf

Tak jak napisał zinedine11 bez MESa to nie robota przy tym aucie.

dzięki właśnie takiego schematu szukałem .
mesa juz mam 4.6 zarejestrowany wiec powinien działać .
w sobotę będę patrzył co jest .
A mógł byś mi jeszcze napisać bo z tego co znalazłem to są bezpieczniki na akumulatorze , w bagażniku pod zestawem naprawczym, pod nogami pasażera , prawa strona podszybie pod maską , nadkole prawe . Są gdzieś jeszcze ?

Ostatnia edycja:
A mógł byś mi jeszcze napisać bo z tego co znalazłem to są bezpieczniki na akumulatorze , w bagażniku pod zestawem naprawczym, pod nogami pasażera , prawa strona podszybie pod maską , nadkole prawe . Są gdzieś jeszcze ?
Mogę jedynie napisać: nie wiem, chyba tak :)

To są raczej wszystkie w tym aucie.

Amortyzatory
Powrót