Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Rozumiem
Przymierzam się do próby naprawy tego podzespołu, mam trochę danych budowy tego ustrojstwa
Czy to oznacza, że Tobie padł ten moduł? Jeśli tak to przy jakim przebiegu?
Chyba raczej właśnie kolega szuka padniętego by go spróbować zreanimować, ja przynajmniej tak zrozumiałem
Nie tak dawno temu pojawił się na YT film od Profesora Chrisa dotyczący MA i była tam też kwestia właśnie budowy poruszana. Część teoretycznie nierozbieralna. Ale też słyszałem że jest jakaś firma co regeneruje MAWiec pewnie nie ma rzeczy niemożliwych.
Też tak myślę, koszt 5-6k w kontekście samochodu za około 100k to jeszcze nie tragedia, ale z drugiej strony jak ktoś ma MiTo czy giuliette którego wartość po awarii to czasem i mniej niż 20k to nie dziwię się że ludzie próbują reanimować to ustrojstwoZ chęcią się dowiem czy Radcar uda się coś z tym zrobić.
Inne pytanie które też już tutaj na forum się pojawiało o filtr MA - jest dojście do niego w 2.0? Odp chyba nie padła. W 1.4 koszt filtra to śmieszna kwota w porównaniu do całego MA.
Tematem jest MA w Giulii. Mija już 10 dni od pytania kto miał z tym problem i odpowiedź stała - słyszałem. Napiszcie wreszcie kto miał przypadek usterki MA w Giulii.
A na marginesie oprócz oleju duży wpływ ma bezproblemowe użytkowanie ma zasada nie "pałować" na zimnym.
[MENTION=78928]gindek[/MENTION] - szkoda że nie znasz szczegółów sprawy. Po zmianie, zbadano MA i nie wykryto usterki (info z serwisu). A na marginesie oprócz oleju duży wpływ ma bezproblemowe użytkowanie ma zasada nie "pałować" na zimnym.
Jazda do 3000 tys obrotów zanim silnik złapie temp uważacie za odpowiednią jazdę ?