Android Auto i Galaxy S 21

marco_radik

Użytkownik
Auto
Giulia my21
Witam wszystkich
Pytanie czy ktoś używa w Giulli Galaxy S 21, pytam gdyż jestem ciekawy czy działa Wam AA ?

U mnie nie działa, a serwis Samsunga twierdzi że trzeba udać się do ASO tylko nie bardzo chcę mi się poświęcić czas na tą wyprawę jeśli to i tak nic nie da bo w moim odczuciu winjest po stronie telefonu.

Dlatego chciałem zapytać czy ktoś ma doświadczenia z Giulią i S 21

Z góry dziękuję za odpowiedź i wszelkie informacje

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

albo mam deja vu, albo już widziałem ten temat

1. czy telefon i na tym kablu (kable w AA są bardzo ważne niezaleznie od telefonu/auta) działa w innych autach
2. jeśli nie to na innych kablach, czy apka zainstalowana (albo Android >=10)?
3. czy inne telefony działają w tej Giulii (tu też pytanie czy ta Giulia ma w ogóle AA/ACP - zbyt wieloma informacjami autor nie obdarzył nas)

1. czy telefon i na tym kablu (kable w AA są bardzo ważne niezaleznie od telefonu/auta) działa w innych autach
2. jeśli nie to na innych kablach, czy apka zainstalowana (albo Android >=10)?
3. czy inne telefony działają w tej Giulii (tu też pytanie czy ta Giulia ma w ogóle AA/ACP - zbyt wieloma informacjami autor nie obdarzył nas)

1. Nie sprawdzałem tego telefonu i na tym kablu w innym samochodzie
2. Telefon próbowałem na kilku kablach (oryginalnych Samsunga też) i nie działa na żadnym
W S 21 jest android 11
3. Inne telefony w tym samochodzie działają perfekcyjnie (Nokia na Androidzie 10 i IPhone XS również)

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

Jak podłączysz telefon do komputera po przewodzie USB to masz możliwość przesyłania danych?

[MENTION=82964]marco_radik[/MENTION] warto było by sprawdzić ten tel w innym aucie, bo może coś specyficznego jest w Twoim w ustawieniach np USB o co też pyta Shimmy.
z ciekawości, jaki masz firmware w infotainmencie - podaj wersję z menu-ustawienia-system-aktualizacje oprogramowania-aktualna wersja - we wcześniejszych (np MV059 z wiosny 2018 którą ja miałem ori) było sporo problemów z łącznością Android auto na 3 telefonach i 5 kablach jakie próbowałem (a które działały wyśmienicie na MV072 w autach w salonie) - u mnie to się skończyło wymianą gwarancyjną radia (bo wtedy FCA nie udostępniała serwisom aktualizacji dla radia)

Amortyzatory
Powrót